Liga 1

Marius Șumudică s-a săturat și cere schimbarea regulamentului: „Lasă-te! Fără supărare”

+67 Foto
Marius Șumudică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 16 June 2020

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a tras un semnal de alarmă în privința fotbalului românesc și cere ca oficialitățile să ajute cluburile.

În plus, fostul campion al României cu Astra a criticat dur patronii care nu-și plătesc jucătorii la timp și vrea ca Liga Profesionistă să schimbe regulamentul.

„Este tragic ce se întâmplă! Nu se poate așa ceva. Uite, în Israel nu te lasă să începi campionatul dacă nu arați tot bugetul. Întrebi: «Care e bugetul de salarii? 2 milioane de euro? Ai banii?». Dacă nu ai, adio! Vine următorul.

La noi, jucătorii și antrenorii nu iau salariile câte 4 sau 5 luni! Ei acceptă pentru că e greu, când nu ai un nume, să faci ceva. Hai să îi ajutăm! Noi, voi, toată lumea. Hai să tragem un semnal de alarmă. Hai să-i ajutăm pe fotbaliști și pe antrenori. Liga trebuie să oprească bani din salarii pentru jucători și angajați! Trebuie pus piciorul în prag!

Dacă nu ai bani ca să dai 3-4 mii de euro la jucători, lasă-te! Fără supărare. Hai să ajutăm și patronii. Uite, și Gigi Becali e pe cale să se retragă din fotbal.  Dacă autoritățile nu se implică și nu ajută, fotbalul dispare! Până acum nu a picat datorită lui Gigi Becali și a drepturilor TV”, a declarat Marius Șumudică la Pro X.

„În Turcia e bine. Erdogan e numărul 1 pentru că se implică în fotbal. A șters toate datoriile cluburilor. Uite, Gaziantep a făcut egal și a luat 250.000 de euro de la Federație. La victorie primești 500.000. Sunt bani buni pentru salarii” 
Marius Șumudică

„La Dinamo de ce nu vine nimeni? Mă uit pe Netflix și aștept să apară episodul Dinamo. Vine un spaniol,un arab, vine pașa” 
Marius Șumudică

FOTO. Cele mai tari imagini de la CFR Cluj - FCSB

VIDEO. Justin Ștefan, despre banii din drepturile TV și împrumuturile statului către cluburi

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.