Liga 1

CS Universitatea Craiova visează la titlu, după prima rundă din play-off: „Este realizabil!”

CS Universitatea Craiova este pe 3 în Liga 1 (26 de puncte)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 iunie 2020

Marcel Popescu, 70 de ani, managerul general de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre șansele oltenilor la titlu.

„În acest moment, suntem pe 3, la egalitate cu locul 2, dar cu un meci minus. Situația asta nu ne scoate din cărți, iar visul de a deveni campioni este realizabil! 

Ducem o luptă și încercăm să terminăm campionatul în condiții grele, din cauza măsurilor excesive care există în Liga 1”, a declarat Popescu, la „Digi Sport Matinal”.

De asemenea, oficialul formației din Bănie se arată nemulțumit de faptul că meciurile lui Dinamo și FC Botoșani au fost amânate din cauza faptului că fiecare dintre cele două formații a avut câte un angajat depistat cu COVID-19.

„Nu putem să oprim o competiție și să facem reprogramări. E ca și cum vrei să te duci la război, dar e o regulă: dacă cineva e rănit sau împușcat, se oprește războiul. Păi, ori începem, ori nu mai începem”, a mai spus Popescu.

„Cristiano Bergodi a scăpat echipe de retrogradare. El are acum un alt obiectiv. Numirea lui în funcția de antrenor a fost o decizie a clubului. Nu are rost să spunem acum rațiunea pentru care a venit Cristiano”
- Marcel Popescu, manager Craiova

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.