Liga 1

Gigi Becali, sfătuit să facă rapid o concediere: „Nu e de nivelul FCSB!”

+67 Foto
Gigi Becali e sfătuit să renunțe la Ovidiu Popescu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 16 June 2020

Cornel Dinu (71 de ani), legenda celor de la Dinamo, l-a criticat pe Ovidiu Popescu (26 de ani), fotbalistul lui FCSB, cel care a fost autorul unui autogol comic în înfrângerea din derby-ul cu CFR Cluj, încheiat 0-1.

„Nu are nicio scuză şi, încercând să îmi forţez puţin memoria, am mai văzut astfel de nereuşite chiar în postura de mijlocaş a lui Ovidiu Popescu. Adică momente în care nu se coordonează piciorul de sprijin cu dinamica celui care vrea să lovească. 

Nu este un jucător de nivelul sau pretenţiile celor de la FCSB”, a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

113 meciuria strâns Ovidiu Popescu la FCSB, pentru care evoluează din 2016. A înscris 3 goluri și a oferit 7 pase decisive

Cornel Dinu i-a lăudat pe Dennis Man și Florinel Coman

În schimb, Cornel Dinu n-a ezitat să-i laude pe Florinel Coman și Dennis Man pentru prestațiile avute în derby-ul cu CFR Cluj, 0-1.

„Aș remarca în mod deosebit cei 5 sau 6 jucători tineri pe care FCSB, Steaua cum îi spun eu, i-a aruncat din nou în luptă. Echipa mi s-a părut într-o dispozție bună de joc, chiar dacă nu în cea mai bună așezare. S-a reconfirmat că în momentul în care joacă pe tot frontul de atac, Coman are un randament foarte bun. La fel și Man. 

Sunt niște jucători care de fiecare dată prezintă speranță, un nivel de joc de care am avea nevoie în fotbalul nostru”, a declarat Cornel Dinu, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Dumitru Dragomir îl apără pe Gigi Becali și vede incert viitorul FCSB-ului: „Nu mai stă mult, în 2-3 ani pleacă”

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.