Liga 1

Nedumerirea lui Reghecampf când se uită la FCSB: „Vorbesc cu MM, cu patronul, dar nu pot întreba asta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 iunie 2020

Laurențiu Reghecamf (44 de ani) nu a putut să numească un lider clar în lotul celor de la FCSB.

Gigi Becali speră să obțină sume consistente din vânzarea lui Florinel Coman, Dennis Man sau Olimpiu Moruțan. Reghecampf, omul cu două titluri obținute pe banca celor de la FCSB, spune că acest lucru va fi posibil doar dacă jucătorii în cauză vor avea prestații notabile în meciurile internaționale. Mai departe, antrenorul lui Al Wasl a vorbit despre jucătorii care ar trebui să își asume rolul de lider. 

Reghecampf: „Nu pot spune cine e lider la FCSB”

„Trebuie să joci internațional, să te califici în Europa League, pentru că în grupele Ligii e foarte greu. Trebuie să faci meciuri bune la echipa națională, ca să pleci pe bani buni. Nu pot spune cine e liderul de la FCSB. Nu știu cum e atmosfera în interiorul echipei, nu am întrebat. Am mai vorbit cu MM (n.r. Mihai Stoica), cu patronul, dar nu îmi permit să întreb astfel de lucruri.

Tănase este deja un jucător cu personalitate, Florinel Coman la fel, Man, dar ei sunt jucători de bandă, pot deveni lideri, dar îți trebuie un jucător la mijloc care să țină totul în mână, să controleze situația. Asta se poate stabili doar între ei. Degeaba aș încerca eu sau patronul să împingem pe cineva în față. Cu astfel de lucruri te naști, cu calitățile de lider”,

VIDEO / Helmuth Duckadam și-a anunțat în direct demisia: „Nu mai sunt dorit. Mai bine plec eu, decât să mă dea afară”

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.