Stranieri

Ianis Hagi a revenit la antrenamentele lui Rangers » A promovat noul echipament al scoțienilor: „Ne-am întors!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 iunie 2020

Ianis Hagi (21 de ani), fotbalistul cumpărat de Glasgow Rangers de la Genk, a revenit începând de astăzi la antrenamentele scoțienilor.

Ianis Hagi a publicat o fotografie pe Instagram, modalitate prin care mijlocașul a promovat și noul model de echipmanet de antrenament al celor de la Rangers. „Ne-am întors! Acum, să mergem să ne antrenăm!”, a scris Ianis la descrierea fotografiei. 

Hagi junior a fost împrumutat până la finalul lunii mai la Rangers, de la Genk, iar scoțienii l-au achiziționat deja definitiv. 

Sezon încheiat pentru Ianis Hagi

Celtic, care avea 13 puncte avans față de Ianis Hagi și Rangers, a fost declarată campioană, iar Hearts retrogradată.

Întrerupt pe 11 martie, în etapa a 30-a, campionatul scoțian nu se va mai relua. În urmă cu o lună, liga a anunțat că sezonul a fost suspendat definitiv. Cum era de așteptat de la început, Celtic a fost declarată campioană. Echipa lui Neil Lennon, locul 1, cu 13 puncte avans față de Ianis Hagi și Rangers, a cucerit astfel al 9-lea titlu consecutiv.

Cel mai probabil, Ianis Hagi va mai juca doar un meci în acest sezon, returul cu Bayer Leverkusen, din optimile Europa League. În tur, în Scoția, nemții s-au impus cu 3-1.

VIDEO. Emil Săndoi despre Ianis Hagi: ”Nu am văzut asta la niciun jucător din lume”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.