Liga 1

SEPSI - VOLUNTARI 1-2. Leo Grozavu, reproșuri pentru arbitrul meciului: „E greu când ești nedreptățit. Unii profită, alții pătimesc”

Leo Grozavu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 16 June 2020

Leo Grozavu (52 de ani), tehnicianul lui Sepsi, și-a stăpânit cu greu neumulțumirea la finalul partidei cu FC Voluntari, scor 1-2. Covăsnenii au fost dezavantajați de arbitrul Horia Mladinovici, care le-a refuzat un gol perfect valabil în minutul 6, când Sepsi conducea deja cu 1-0

„N-am avut ce să le spun băieților vizavi de implicare și atitudine. Fotbalul e făcut din momente psihologice. E foarte greu atunci când ești nedreptățit. Unii profită, iar alții pătimesc. Vreau doar să ni se dea ce trebuie să ni se dea. 

Când marchezi foarte repede, trebuie să fii atent. Ești pedepsit când te relaxezi rapid. A fost un meci frumos, dar pentru noi s-a terminat rău. Nu trebuia să pierdem această partidă, intrăm într-o zonă extrem de periculoasă”, a spus Leo Grozavu, la Look Plus. 

Greșeală mare de arbitraj în primul meci al etapei: gol nevalidat, deși mingea intrase în poartă

Startul de meci a fost extrem de spectaculos, cu un gol marcat de gazde în secunda 26, dar și cu o eroare de arbitraj care a influențat tabela. În minutul 8, Sepsi a înscris din nou, dar „centralul” Horia Mladinovici nu a validat golul reușit de Istvan Fulop. Șutul mijlocașului de la Sepsi a fost respins in-extremis de Cojocaru, însă reluările au arătat că mingea trecuse de linia porții. 

Citește și alte știri despre meciul Sepsi - Voluntari 1-2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.