Liga 1

DINAMO. EXCLUSIV Ionuț Negoiță, reacție în miez de noapte despre apariția investitorului libanez

+7 Foto
Ionuț Negoiță încearcă în zadar să vândă Dinamo

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 17 iunie 2020

Mohammad Murad, un afacerist libanez stabilit în România de peste 35 de ani, e new entry-ul de pe lista investitorilor interesați să cumpere Dinamo. Acesta a susținut public că îl va contacta pe Ionuț Negoiță pentru a se interesa de situația „câinilor”. 

Contactat de GSP.ro, Ionuț Negoiță, actualul patron al roș-albilor, a reacționat la miezul nopții vizavi de intențiile lui Mohammad Murad privind Dinamo.

Afaceristul de la RIN spune că n-a primit deocamdată vreun semn din partea libanezului: „Dacă era interesat, mă suna, are numărul meu”. 

Doar în ultima lună, nume precum Herminio Menendez, Pablo Cortacero sau Claudiu Florică au încercat să devină patroni în „Ștefan cel Mare”. De fiecare dată, tratativele cu Ionuț Negoiță s-au împotmolit în diverse stadii. 

Mohammad Murad: „O să discut cu Ionuț Negoiță”

Mohammad Murad este un libanez care are o avere estimată la peste 150 de milioane de euro. A făcut o avere în industria turismului din România și, în plus, a deschis în 1992 primul fast food oriental din București. Acum, Murad lasă de înțeles că intrarea în fotbal îi face cu ochiul. 

„Personal, îmi plac provocările, de ce nu? Chiar o să discut cu Ionuț Negoiță să vedem care mai e situația. Eu am ajutat mai multe cluburi” -  Mohammad Murad, la Antena 1.

  • Mohammad Murad

VIDEO. Ce caută dinamoviștii într-un investitor: „Întâi salvează clubul, apoi vrem performanțe”

FOTO. Imagini de arhivă cu Ionuț Negoiță la Dinamo:

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.