Liga 4

Daniel Oprița, înaintea inaugurării arenei din Ghencea: „Sper să nu ne dea cu terenul în cap”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 iunie 2020

Daniel Oprița (38 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, se teme în privința meciului de inaugurare a noii arene din Ghencea. 

Steaua va avea foarte curând o casă nouă. Lucrările la arena din Ghencea se apropie de final, iar „militarii” vor să pregătească un meci special de inaugurare. Daniel Oprița este realist și vrea să preîntâmpine o umilință. 

Opriță: „Mi-e să nu ne dea cu terenul în cap”

„Mai întâi trebuie să promovăm în Liga 3, apoi vedem pe ce stadion vom juca. Mai avem şi terenul 5, nu e grabă. Avem unde să jucăm. Nu m-am gândit la un adversar (n.r. pentru inaugurare), fiindcă trebuie să ţinem cont şi de echipa noastră. Totuşi, avem o formaţie de maximum liga a doua şi dacă vom întâlni un adversar foarte bun, mi-e să nu ne dea cu terenul în cap. Dar la inagurare ne trebuie un adversar titrat, de renume, care să umple stadionul”, a declarat Daniel Oprița pentru Steaua TV.

CSA Steaua, lider detașat în Liga 4

Steaua a ratat promovarea în Liga 3 în ultimii doi ani, de fiecare dată terminând pe locul secund play-off-ul. Rapid (2018) și Carmen (2019) au blocat accesul „roș-albaștrilor” la barajul spre promovare. „Militarii” sunt favoriți la promovare în acest sezon, având în acest moment un avans de 7 puncte față de „satelitul” Rapidului. 

În play-off se califică primele patru clasate, care vor începe cu 3, 2, 1 și 0 puncte, în funcție de locul ocupat în sezonul regulat. Se joacă fiecare cu fiecare într-o singură manșă, iar locul 1 merge la barajul de promovare în L3.

Citește și alte știri despre Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.