Liga 2

EXCLUSIV Play-off-ul din Liga 2 e în pericol: „S-a întâmplat, FRF și-a dat acceptul”

FOTO: Facebook @uta1945arad

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 17 iunie 2020

UTA a mers la TAS pentru a-și face dreptate. Arădenii nu acceptă înjumătățirea punctelor în play-off-ul ligii secunde, așa că au inițiat deja procedura și în scurt timp vom avea un răspuns.

 „Nu mai este o intenție apelul UTA la TAS. E o procedură inițiată. S-a introdus memoriu la TAS pe procedură simplificată. Se va desfășura cu un singur judecător. În mod normal sunt 3 judecători care analizează cazul, dar în această procedură simplificată e important ca ambele părți, UTA și FRF, să-și dea acceptul pentru judecarea în regim de urgență” a zis Bogdan Apostu. 

UTA primește răspuns până la 3 iulie 

Agentul a dezvăluit că Federația a acceptat ideea de judecare în regim de urgență, a notificat la TAS în scris acest lucru, iar până la 3 iulie forul de la Lausanne va da și un răspuns: „S-a întâmplat asta, FRF și-a dat acceptul în scris. Se va decide până cel târziu la data de 3 iulie, adică cu o zi înainte de reluarea competiției. Cu siguranță, până când se va relua competiția va fi o decizie a TAS", a mai spus impresarul.  

5 puncteeste avansul pe care UTA îl mai are după înjumătățirea zestrei echipelor

„UTA a cerut să nu-i fie înjumătățite punctele. Dacă TAS îi va da dreptate, nu știu sub ce formă se va termina acest campionat. Mai ales că timpul va fi scurt, nu e treaba nici a mea, nici a ta, nici a clubului UTA, ci a Federației”

„E adevărat că dacă nu-i vor fi înjumătățite punctele, atunci UTA va avea 13 puncte peste locul 3, ceea ce înseamnă că e promovată în cazul în care sistemul va rămâne același, pentru că echipele celelalte mai joacă și între ele și pierd puncte" 
- Bogdan Apostu

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.