Campionate

FOTO Moment INEXPLICABIL în primul meci de la reluarea Premier League: a trecut linia porții cu mingea în mâna, dar golul n-a fost validat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 iunie 2020

Aston Villa și Sheffield United deschid etapa cu numărul 38 din Premier League. Prima repriză a oferit o fază inexplicabilă.

În minutul 42, portarul Ørjan Nyland a prins mingea trimisă dintr-o lovitură liberă de la mare distanță. Jenat de un adversar, acesta a trecut linia porții cu balonul în mână, după cum au demonstrat reluările. „Centralul” Mike Riley nu a dictat fault în atac, dar nici nu a validat golul. Ceasul care transmite mesaje de la sistemul „Goal Line Technology” i-a arătat că reușita nu e valabilă. Nici arbitrii din camera VAR nu au intervenit. 

Gest superb pe Villa Park

Aston Villa i-a adus un ultim omagiu lui Ron Smith, tatăl antrenorului Dean. Fost om de securitate pe Villa Park, acesta a murit luna trecută, la 79 de ani, răpus de coronavirus. Villa Park e arena care redeschide fotbalul în Premier League, cu meciul dintre echipa locală și Sheffield United. Partida se dispută fără spectatori, dar un scaun a fost ocupat. Acolo a stat vesta de steward a lui Ron Smith, tatăl antrenorului „leilor”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.