Liga 1

DINAMO. Toate li se întâmplă numai lor! Ce veste au primit „câinii” la ora 20:00, când așteptau rezultatele testelor pentru coronavirus

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 17 June 2020

Dinamoviștii ar fi trebuit să primească în această seară rezultatele testelor pentru Covid-19, dar o eroare tehnică prelungește emoțiile „câinilor”.

Dinamo e cea mai ghinionistă echipă din Liga 1. Negoiță nu reușește să vândă clubul, în ciuda numeroaselor tentative, fanii fac eforturi supraomenești să îl susțină pe linia de plutire, iar soarta pur și simplu nu le surâde. 

Dinamoviștii au emoții

După cazul de coronavirus apărut la magaziner, înaintea partidei cu Chindia, toți „câinii” au fost nevoiță să se testeze. Dacă niciun fotbalist nu va fi infectat, Dinamo va juca în week-end, la Hermannstadt. Elevii lui Adrian Mihalcea trebuie însă să mai aștepte. Rezultatele testelor făcute azi-dimineață ar fi trebuit să sosească la ora 20:00. În jurul orei preconizate, telefonul a sunat, dar aducea o cu totul altă veste. O eroare tehnică amână deznodământul până mâine dimineață.

Vestea nu a fost primită bine de jucători. În afara emoțiilor prelungite, Adrian Mihalcea se află în imposibilitatea de a programa vreun antrenament. 

Botoșani e gata de joc

FC Botoșani, cealaltă echipă în anturajul căreia a părut un caz de coronavirus, la medicul echipei, a primit astăzi rezultatele testelor. Toate au fost negative, iar moldovenii vor primi sâmbătă vizita campioanei CFR Cluj. Marți e programată restanța cu CS Universitatea Craiova. 

VIDEO / Adrian Mutu despre Dinamo și FCSB: „Fanii lui Dinamo dovedesc că țin la echipă”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.