Liga 1

Ordin de la Gigi: "Goian şi Petre nu joacă"

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cei doi titulari n-au fost în teren aseară pentru că Becali a dorit să înlăture orice probleme care puteau apărea pe seama situaţiei lor

Doi dintre jucătorii de bază ai Stelei, Goian şi Ovidiu Petre, au fost lăsaşi de Lăcătuş în afara lotului de 18 la partida cu UTA. Ei nu au fost nici accidentaţi, nici suspendaţi, însă după întreruperea derby-ului cu Rapid, situaţia lor legată de dreptul de joc a devenit confuză. Goe a fost suspendat pentru meciul din Giuleşti, dar nu e clar dacă şi-a ispăşit sau nu pedeapsa, iar Ovidiu Petre a încasat în acel meci al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi ar fi devenit suspendat pentru meciul cu UTA.

Chiar dacă Valeriu Argăseală a luat de la LPF o adresă oficială prin care cei doi au drept de joc pînă cînd Comisia de Disciplină va lua o decizie, Becali a fost cel care a decis ca ei să nu fie folosiţi. "Nu vreau să risc nimic, mai ales că toate adversarele noastre se vor lega de orice pentru a ne face rău. Ce rost are să-i băgăm? E un meci cu UTA, în Ghencea, ei sînt jucători de apărare, iar noi trebuie să atacăm. Am hotărît: nu vom risca nimic, descurcaţi-vă fără ei!", le-a spus Becali celor de la club.

Rădoi acuzat
Decizia lui Gigi Becali a fost luată şi după ce oficialii Rapidului au ameninţat că vor depune un memoriu împotriva lui Rădoi. Căpitanul Stelei e acuzat că, în timpul partidei din Giuleşti, a aruncat înapoi în tribună obiectele care aterizau pe teren. "Ar fi culmea ca Rapid să ceară suspendarea lui Rădoi! N-aţi auzit ce scandează galeria la adresa lui? Păi, chiar el mi-a zis mai demult că vrea să plece din ţară, că nu mai suportă să fie înjurat de rapidişti", s-a indignat patronul din Ghencea. (Ionuţ Tătaru)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.