Liga 1

Gigi Becali nu e singurul care umilește glorii » Situație incredibilă la Dinamo: „Aveam salariul 1.500 de lei, femeia de serviciu lua mai mult”

Dănuț Lupu (53 de ani) spune că Ionuț Negoiță îl plătea cu 1.500 lunar în perioada în care ocupa funcția de scouter la Dinamo, între 2016 și 2018.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 iunie 2020

Dănuț Lupu (53 de ani) spune că Ionuț Negoiță îl plătea cu 1.500 de lei lunar în perioada în care ocupa funcția de scouter la Dinamo, între 2016 și 2018. 

Helmuth Duckadam, legenda Stelei, a plecat de la FCSB după ce Gigi Becali i-a redus drastic salariul, până la 2.000 de lei. Eroul de la Sevilla a declarat că s-a simțit neimportant. Situația nu e una singulară în Liga 1. Se întâmplă și la Dinamo, a doua cea mai iubită echipă din România, conform unui sondaj comandat de GSP.ro. Dănuț Lupu, fostul mijlocaș al „câinilor”, spune că primea 1.500 de lei de la Ionuț Negoiță. 

Dănuț Lupu: „Femeia de serviciu avea mai mult”

„Eu am avut salariul de 1.500 de lei la Dinamo. Femeia de serviciu avea 2.500 de lei. Pe mine nu m-a interesat salariul. Am fost mai mulți atunci care aveam salariile astea mici. Făcusem un grup drăguț la Dinamo. Eu nu m-am dus pentru bani la Dinamo. Sunt fotbaliști care au făcut pentru fotbalul românesc foarte multe și nu sunt băgați în seamă. Eu m-aș duce la Dinamo să lucrez și degeaba.

Eu sunt printre puținii jucător care am făcut extraordinar de multe pentru Dinamo și sunt printre cei care sunt înjurați la Dinamo. Asta pentru că eu nu mă urc pe garduri, nu mă milogesc de X și de Y. Unii din galerie mă iubesc, alții… Ei trebuie să înțeleagă că mi-am dat sufletul pentru Dinamo când am jucat acolo. Când am jucat la Rapid dinamoviștii trebuie să înțeleagă că i-am ajutat extrem de mult. Cu ce? Cu sfaturi…”, a declarat Lupu conform Prosport. 

VIDEO / Constantin Anghelache, Dinamo 90 sau Steaua 86? : „Din punctul meu de vedere, Dinamo 90 a fost echipa mai bună”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.