Diverse

Cosmin Olăroiu, investiție uriașă în România! Peste 20 de milioane de euro într-un proiect fabulos

Cosmin Olăroiu antrenează în prezent în China

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 18 June 2020

Cosmin Olăroiu (51 de ani), antrenor în China, la Jiangsu Suning, a ales să realizeze o investiție importantă în România: un complex de locuințe de lux, pe malul Mării Negre.

Antrenorul român Cosmin Olăroiu a investit peste 20 de milioane de euro într-un proiect de lux în Mamaia, în care colaborează cu arhitectul Daniel Ciocăzanu. Complexul de locuințe a fost ridicat chiar pe amplasamentul fostului hotel Mamaia, informează Look Sport.

Olăroiu a mărturisit pentru sursa citată faptul că experiența avută în afara țării, unde antrenează de ani buni, l-a făcut să își dorească să aducă câte ceva din lucrurile frumoase de acolo și la noi în țară. „Perioada pe care am petrecut-o în afara ţării, care este destul de mare, undeva la peste 20 de ani, mi-a permis să văd foarte multe lucruri. 

Chiar foarte multe lucruri frumoase, interesante, din care mi-am dorit tot timpul să aduc şi în România. Şi să încep ceva care să aducă un plus de valoare pieţei autohtone. Tot timpul am preferat să investesc bani mulți în România”, a spus acesta.

Dani Olăroiu, adevăratul patron

Cosmin Olăroiu a dezvăluit faptul că singurul său rol în această afacere este acela de purtător de cuvânt, patron fiind fiul său, Dani.

„Afacerile nu sunt ale mele, eu sunt doar un purtător de cuvânt. Dacă există un profit, acela va merge la devăratul patron. Din ce câştig eu reuşesc să trăiesc decent câţi ani mai am de trăit. E profitul lui, banii merg la el, nu la mine, la fiul meu (n.red. Dani Olăroiu)”, a spus Olăroiu.

Cosmin Olăroiu antrenează în China din 2018, atunci când a preluat-o pe Jiangsu Suning. Înainte de asta, tehnicianul român s-a aflat la cârma unor echipe din Emiratele Arabe Unite, Qatar și Arabia Saudită.

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.