Liga 1

POLI IAȘI - ACADEMICA CLINCENI 0-1. Mircea Rednic, avertisment pentru portarul transferat de FCSB: „Dacă semnătura aia e cea mai mare performanță, n-are nicio șansă!”

+7 Foto
Poli Iași a fost învinsă pe teren propriu de Academica Clinceni, scor 0-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 iunie 2020

Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a vorbit după înfrângerea echipei sale, 0-1 cu Academica Clinceni.

„E greu să comentez un astfel de meci. Am controlat jocul, ne-am creat ocazii mai ales în prima repriză când am fi meritat să înscriem cel puțin un gol. A început bine repriza a doua, ne-am dominat adversarul, dar pe un contraatac, (golul) a fost nici nu știu ce, o pasă, un șut...”, a spus Rednic la Look Plus. 

„Le-am spus jucătorilor să uite cât mai repede acest meci. Au făcut un meci bun, dar fotbalul se joacă pe goluri. Noi nu am reușit să o băgăm în poartă. Mergem mai departe, trebuie să pregătim foarte bine meciurile pe care le avem în campionat și cupă”, a continuat „Puriul”.

Rednic, despre gafa lui Târnovanu: „Nu am fost inspirat”

Mircea Rednic a vorbit și despre gafa portarului Ștefan Târnovanu, al cărei rezultat a fost golul marcat de Clinceni. 

„Nu i-am spus nimic de gafă lui Târnovan. Trebuie să înțeleagă că dacă nu joacă la noi, n-are nicio șansă în altă parte. Are calități, dar cea mai mare calitate la un jucător tânăr e modestia. Dacă pentru el cea mai mare performanță e că a semnat cu Steaua, o să aibă mult de pierdut”, a declarat Rednic.  „Astăzi am făcut doar două schimbări (n.r. față de etapa trecută). Una inspirată, cu Platini, care a făcut un joc bun, dar cu Fane (Târnovanu) nu am fost inspirat”, a continuat acesta.

FOTO. Golul încasat de Poli Iași cu Academica Clinceni

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.