Campionate

John Terry, scandal după ce a cheltuit primii bani câștigați la Chelsea + Aproape de bătaie cu Petrescu: „Mi-a pus mâna în gât și m-a amenințat”

Dan Petrescu, conflict cu John Terry

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday, 18 June 2020

John Terry (39 de ani), fostul mare jucător al lui Chelsea, nu a uitat reacția lui Dennis Wise. „Cine te crezi? Du-te și dă mașina înapoi!”, a urlat Wise la el în vestiar, obligându-l să returneze autoturismul.

John Terry a stat peste două decenii la Chelsea, crescând la Academia de juniori albastră și jucând 19 ani la prima echipă. Actualul antrenor secund al lui Aston Villa și-a amintit că, din primul bonus de Champions League, și-a cumpărat un autoturism. Reacția lui Dennis Wise a fost incredibilă. 

„Aveam 19 ani atunci. Am venit cu mașina la centrul de pregătire și căpitanul m-a luat în primire în vestiar, de față cu toți: «Cine te crezi? Du-te și dă mașina înapoi!». M-am dus și, bineînțeles, am pierdut bani din acea tranzacție". Terry nu a uitat nici că "ulterior, Wise m-a ajutat să găsesc și să cumpăr o casă. I-am mulțumit". 

Terry s-a certat și cu Dan Petrescu 

Terry a avut probleme și cu Dan Petrescu la început. „Eu am zis că John Terry nu o să ajungă fotbalist. Bine, asta se întâmpla când el avea 18 ani. Am zis: «Cine e, mă, ăsta? Nu știe nimic!». M-am certat cu el, m-am bătut cu el la primul antrenament. A fost bătaie!", a dezvăluit actualul antrenor al lui CFR la DigiSport. 

"Eu mă credeam șmecher. După am devenit prieteni buni. Am greșit, a fost cel mai mare jucător din istoria lui Chelsea”
- Dan Petrescu

Fostul lider albastru își amintește de episodul cu Petrescu: "Străinii nu prea înghițeau tacklingurile mele dure la antrenament. După o astfel de intrare, Petrescu mi-a pus mâna în gât și m-a amenințat: «Ce crezi că faci?». M-a salvat Wise, care a ţipat că dacă are ceva de comentat să i-o zică lui, nu tinerilor. Și acum, când ne revedem, eu și Dan râdem".

VIDEO / Dan Petrescu despre Robbie Williams

Citește și alte știri despre Premier League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.