Campionate

Încă o victorie fără emoții pentru Barcelona? Cotă mărită la 50 pentru un nou succes cu Sevilla

Sevilla și Barcelona se vor întâlni vineri, de la ora 23:00, într-un meci contând pentru etapa a 30-a din La Liga. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 June 2020

Sevilla și Barcelona se vor întâlni vineri, de la ora 23:00, într-un meci contând pentru etapa a 30-a din La Liga.

Sevilla continuă să aibă probleme și după reluarea campionatului. După victoria din derby-ul cu Betis, 2-0, a urmat un nou pas greșit, 1-1 cu Levante. Nu e ceva nou. În 2020, formația antrenată de Lopetegui a reușit o singură dată să lege două victorii consecutive! Rezultatele nu sunt deloc la nivelul așteptărilor, numai trei victorii în ultimele zece partide oficiale.

Barcelona s-a impus fără să primească gol în primele două partide de la reluarea campionatului, 4-0 cu Mallorca și 2-0 cu Leganes. Catalanii au zdrobit-o pe Sevilla în ultimele trei meciuri directe, marcând în total 14 goluri! Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes al Barcelonei (detalii AICI)!

  • Barcelona a câștigat șase dintre ultimele șapte partide directe; 
  • Sevilla a pierdut o singură dată în ultimele 17 meciuri jucate acasă; 
  • Catalanii nu pot conta pe Umtiti, suspendat, Dembele, Sergi Roberto, De Jong, accidentați; 
  • Barcelona s-a impus în 4 dintre ultimele șase partide disputate pe terenul Sevillei.

La o casă de pariuri, cota pentru succesul Barcelonei a fost mărită la 50, în loc de 1.95. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.