Liga 1

Comunicatul DSP după un nou caz de coronavirus la FC Botoșani: „Nu se impun măsuri de izolare”

FC Botoșani este pe locul 5 în play-off-ul Ligii 1 (24 de puncte)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 iunie 2020

Direcția de Sănătate Publică a confirmat faptul că activitatea echipei FC Botoșani nu se află în pericol, după ce încă o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

„Ca urmare a anchetei efectuate pentru pacientul de la FC Botoșani, vă comunicăm că persoana nu a fost la serviciu în perioada anterioară postării, fiind în șomaj tehnic. 

În ziua testării, nu a avut contact cu risc cu nicio persoană din cadrul FC Botoșani, în consecință nu se impun măsuri de izolare pentru persoane din cadrul FC Botoșani”, se arată în comunicatul DSP.

Medicul de la FC Botoșani, testat negativ

O veste bună pentru Botoșani este reprezentată de statusul medical al doctorului depistat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu 7 zile.

După o săptămână petrecută în spital, Dr. Petre Rădăuceanu a fost testat negativ de două ori consecutiv. Astfel, acesta vă părăsi în cursul acestei zile clinica în care se află. „Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Este regretabil că din cauza mea s-a amânat un meci de fotbal, că au fost oameni nemulţumiţi", a spus medicul celor de la FC Botoșani pentru Agerpres.

Teoretic, Rădăuceanu ar putea asista la următorul meci al moldovenilor, însă echipa antrenată de Marius Croitoru a apelat deja la un alt medic.

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.