Publicitate

Ai SuperCotă pe Superbet la Tottenham – Man United, meciul în care revin Harry Kane și Marcus Rashford

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 iunie 2020

Al doilea mare derby din Premier League după Manchester City – Arsenal, la reluarea Premier League, se joacă la Londra între Tottenham și Manchester United (vineri, ora 22:15).

Mass-media din Anglia alocă spații ample acestui eveniment, unul dintre motive fiind revenirea celor doi atacanți ai naționalei Angliei, Harry Kane, respectiv Marcus Rashford, accidentați în momentul întreruperii campionatului.

Prinde SuperCota de la meciul Tottenham - Manchester United, pe site-ul Superbet și în agenții!

Meciurile care fac parte din SuperOferta Superbet (cele mai bune cote de pe piață) le găsești mereu în partea de sus a site-ului și a aplicației! SuperCota este disponibilă pe evenimentele pre-meci, o poți juca single, simplu sau sistem și o poți combina cu alte evenimente, inclusiv cu o altă SuperCotă.

Meciul are ca principală miză lupta pentru un loc în Liga Campionilor. În acest moment, ambele formații depind de jocul rezultatelor ori de TAS. Locul 5 devine eligibil pentru îndeplinirea unui astfel de obiectiv, dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne confirmă decizia UEFA în cazul echipei Manchester City, excluderea pentru 2 ani din cupele europene.

TOTTENHAM VS MANCHESTER UNITED

Tottenham este la patru puncte distanță de Manchester United, dar cu un succes ajunge lângă adversară, iar finalul de sezon poate fi abordat sub alte auspicii. La rândul ei, echipa lui Ole Gunnar Solskjaer este la trei puncte distanță de Top 4, „închis” azi de Chelsea, și forțează să ajungă în această zonă, pentru a nu mai depinde de alți factori în tentativa de a reveni în Liga Campionilor.

Cu siguranță nu a fost cel mai bun sezon pentru cele două formații până acum, dar atât Jose Mourinho, cât și Ole Gunnar Solskjer privesc acest „restart” ca o posibilitate pentru echipele lor de a se reabilita. Și au toate motivele să fie mai optimiști, pentru că ambele tabere se pot baza din nou pe cei mai importanți oameni din echipă, Harry Kane, respectiv Marcus Rashford.

Deschide cont la Superbet și nu rata cea mai bună ofertă pe meciurile din Anglia! 

Oaspeții îl au în lot și pe Paul Pogba, care a ratat cea mai mare parte a sezonului. Presa din Anglia a prezentat în general două opțiuni de echipă pentru Manchester United, una în cazul în care francezul ar fi titularizat. Cei mai mulți înclină să creadă însă că Pogba va începe pe bancă, în condițiile în care McTominay, Matic și Fred s-au achitat în general bine de sarcini la mijlocul terenului.

PROSTIA LUI DELE ALLI ÎL COSTĂ PREZENȚA ÎN DERBY

Manchester United a câștigat ultimele două meciuri directe cu Tottenham, ambele disputate în 2019. După 1-0 la Londra, în ediția trecută de campionat, băieții lui Ole Gunnars Solskjaer s-au impus și în turul campionatului cu scorul de 2-1. Rashford a marcat atunci golurile de 1-0 și 2-1, în timp ce Dele Alli a egalat spre sfârșitul primei reprize. Acesta din urmă este și principala absență a derby-ului de vineri seara, după ce și-a atras o suspendare inutilă, în urma unor glume proaste pe seama coronavirusului.

Ar mai fi de punct aici faptul că înfrângerea de pe Old Trafford a fost și prima pentru Jose Mourinho în mandantul lui la Tottenham, iar gazdele au încă două incertitudini pentru această întâlnire, este vorba despre  Son Heung-Min și Giovani Lo Celso. Sud-coreeanul este anunțat însă ca primă opțiune pentru londonezi în banda stângă..

De partea cealaltă, Manchester United are o singură indisponibilitate, este vorba despre Phil Jones, dar fundașul englez oricum nu ar fi fost titular.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM PENTRU UN PARIU REUȘIT

Ultimele șase meciuri ale echipei Manchester United în deplasare s-au încheiat cu under 2,5 goluri.

Descoperă pariurile Speciale pe meciul Tottenham - Manchester United!

Tottenham a marcat câte două goluri în ultimele trei jocuri de pe teren propriu. Două au fost câștigate, 2-1 cu Norwich și 2-0 cu Manchester City, iar altul a fost pierdut, 2-3 cu Wolverhampton.

Manchester United are 11 meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competițiile. Cinci dintre acestea au fost disputate în Premier League. Înainte de înterupere a învins Manchester City cu 2-0.

De Ionuț Tătaru, pentru Superbet

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.