Liga 1

Dan Petrescu dezvăluie ce l-ar putea face pe Laurențiu Reghecampf să revină la FCSB: „Îl cunosc bine”

Laurențiu Reghecampf a câștigat 3 trofee alături de FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 June 2020

Dan Petrescu (52 de ani), a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei FC Botoșani - CFR Cluj despre posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf (44) să revină la FCSB.

„Bursucul” nu consideră că antrenorul de la Al-Wasl ar reveni la FCSB pentru a întrerupe hegemonia CFR-ului și pune o posibilă întoarcere pe seama dorului de țară al lui Reghecampf. Acesta a părăsit România în 2017, când a preluat Al-Wahda FC din Emiratele Arabe Unite.

„Pe Reghe îl cunosc bine. E un antrenor foarte bun, are un CV excelent, dar nu cred că ar veni pentru asta. Dacă ar veni, ar face-o pentru că poate îi e dor de țară”, a spus Petrescu.

Reghecampf: „FCSB, singura soluție să revin în fotbalul românesc”

Recent, Laurențiu Reghecampf mărturisea că singura echipă din România la care ar antrena este FCSB. 

„Pentru mine această echipă este ca familia mea, începând cu Gigi Becali. Tot ce am reușit eu ca antrenor se datorează acestei echipe. Va fi singura soluție ca să revin în fotbalul românesc. Eu consider că e cea mai mare echipă din România”, spunea Reghe la ProSport.

Reghe a antrenat-o pe FCSB între 2012 și 2014, când a cucerit două titluri și o Cupă, și din decembrie 2015 până în mai 2017.

Match Preview FCSB - Gaz Metan Mediaș

FOTO Distrus de Becali, indezirabilul de la FCSB „rupe” asfaltul în afara terenului!

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.