Liga 1

EXCLUSIV Gaz Metan face orice pentru victoria cu FCSB! Două întăriri pentru Dusan Uhrin înainte de meciul direct

Dusan Uhrin a fost numit de curând pe banca tehnică a lui Gaz Metan

Articol de Vlad Nedelea  —  Friday, 19 June 2020

Ioan Hora (31 de ani) și Neluț Roșu (26) vor face parte din lotul lui Gaz Metan Mediaș pentru meciul cu FCSB.

Antrenorul Dusan Uhrin Jr. l-a convins pe președintele Ioan Mărginean de importanța celor doi fotbaliști, astfel că aceștia vor fi reintroduși în circuitul echipei pentru duelul cu vicecampiona României.

Recent, cei doi fotbaliști au fost trecuți pe linie moartă la Gaz Metan, ratând astfel lotul pentru meciul disputat de echipa din Mediaș cu Astra Giurgiu (scor 0-0). Însă Uhrin îi consideră pe Hora și Roșu drept jucători importanți și le-ar putea acorda acestora minute în meciul cu FCSB de duminică seara.

Ioan Mărginean i-a scos din lot

Decizia ca Ioan Hora și Neluț Roșu să fie scoși din lot pentru meciul cu Astra i-a aparținut președintelui Ioan Mărginean. Acesta a fost nemulțumit de condiția fizică a celor doi, pe care i-a acuzat că s-au prezentat cu kilograme plus la reunirea echipei.

„Tot ce-a fost convocat s-a făcut pe nişte baze reale de pregătire. Eu le mulţumesc lui Hora şi lui Neluţ Roşu pentru aportul adus, dar problemele sunt la ei, în primul rând la cum s-au pregătit în această perioadă. Apoi, ei au 2-3 kg în plus, să aştepte acum, e problema lui Uhrin de acum înainte”, spunea președintele lui Gaz Metan.

VIDEO. Bogdan Apostu sare în apararea lui Ioan Hora: „Nu are kilograme în plus”

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.