Liga 1

FCSB. EXCLUSIV Florinel Coman s-a accidentat la petrecere! Ce a făcut vedeta de la FCSB + cât va lipsi de pe teren

+67 Foto
Florinel Coman va lipsi o lună de la FCSB

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu  —  sâmbătă, 20 iunie 2020

Explicația pentru accidentarea surprinzătoare a lui Florinel Coman (22 de ani): el a petrecut alături de colegi și de adversari în noaptea de după derby-ul CFR-FCSB 1-0 și a simțit durere a doua zi. Leziunea musculară îl face indisponibil pentru jocul cu Gaz Metan, de duminică.

Programul de după partida cu CFR a fost, pentru Coman, mai greu decât fusese meciul și i-a provocat atacantului accidentarea din cauza căreia nu va evolua duminică împotriva lui Gaz Metan. Florinel, colegi ai lui și adversari din derby au petrecut după partidă la hotelul Grand Italia, în care era cazată FCSB. Djokovici, Omrani, Tănase, Planici au fost printre participanții la petrecerea care l-a inclus și pe Ovidiu Popescu, al cărui autogol decisese rezultatul.

Au existat și jucători pentru care întâlnirea s-a rezumat la cină și la socializare, însă Coman și alții ar fi continuat programul de distracție până târziu.Urmarea: Florinel are o leziune musculară și e al 7-lea fotbalist accidentat de la FCSB. Iulian Cristea, Panțâru, Soiledis, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Oaidă sunt ceilalți șase.

Nicăieri nu se mai rup atâția

Situația dezastruoasă de la FCSB e nemaiîntâlnită în Liga 1, ceea ce constituie un semn că nu izolarea și pauza constituie explicațiile pentru accidentările numeroase și grave. Au mai apărut accidentări și în alte părți, dar nicăieri nu sunt atât de multe. Dumiter, atacantul lui Sepsi, și-a rupt ligamentele încrucișate. Golofca, de la CFR, s-a ales cu un deget fracturat în timpul amicalului cu Gaz Metan.

Cazuri asemănătoare s-au mai petrecut și în campionatele repornite după pauza pe care a cauzat-o coronavirusul. Au existat accidentări în Germania, s-au rupt și Florin Andone, și portarul Muslera, ambii de la Galatasaray. Românul are o ruptură a ligamentelor genunchiului, goalkeeperul uruguayan și-a fracturat și tibia, și peroneul ca urmare a unei contre cu un adversar. O accidentare, două de club, nu șapte, câte s-au strâns la FCSB! 

 „O echipă foarte bună nu mai avem cum să alcătuim, e clar! Asta e situația, ce să facem?... O să-i punem pe copiii din lot să joace ei în meciurile care vor urma"
Gigi Becali, patron FCSB 

„MM și Vintilă sunt vinovații!"

Becali a tot schimbat preparatori fizici în ultimii ani, fiindcă îi acuza pe ei de apariția accidentărilor. Acum nu mai crede că specialistul în pregătirea fizică e vinovatul: „Problema e că n-am oameni profesioniști în conducere. Vina e a lui Vintilă, el trebuie să răspundă! El și MM. I-am și spus lui Mihai «Voi să răspundeți pentru accidentări!». «De ce, Gigi, să răspund eu?». «Pentru că tu ești superiorul lui Vintilă, iar el trebuie să observe dacă pregătirea fizică nu e făcută corect».”„Oaidă și Coman nu sunt accidentați grav, îi menajăm cu Gaz Metan ca să poată juca împotriva lui Dinamo, în Cupă", a mai spus Gigi la ProX.

După alte surse, și Oaidă, și Coman ar avea rupturi musculare, deci ar lipsi mai mult, spre o lună de zile.

FOTO. Imagini spectaculoase de la CFR Cluj - FCSB 1-0

VIDEO. Match preview FCSB - Gaz Metan Mediaș

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.