Campionate

LIGUE 1. Data la care fanii vor avea acces pe stadioane + câți suporteri pot asista la meciuri

Noul sezon în Ligue 1 va demara pe 23 august // Sursă foto: Getty

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday, 20 June 2020

LIGUE 1. Guvernul francez a anunţat că sălile de cinema şi arenele sportive se vor deschide de luni. Dar spectatorii trebuie să mai aştepte trei săptămâni.

Fotbalul francez a decis de aproape două luni să pună stop stagiunii şi, după ce a dat liber antrenamentelor, deschide stadioanele. Guvernul de la Paris a anunţat aseară că ridică interdicţia pentru sălile de cinema şi arenele sportive începând cu 22 iunie, datorită „ameliorării situaţiei sanitare în pandemia de coronoavirus".

Ligue 1 reîncepe în ziua finalei Ligii

Este un prim pas în revenirea suporterilor, care se va produce abia de pe 11 iulie. Un maximum de 5.000 de fani vor avea acces în tribune, conform reglementărilor decise. Măsura ar rămâne în vigoare, teoreric, până la 1 septembrie, dar, în funcţie de evoluţia cazurilor de COVID-19, s-ar putea relaxa ulterior restricţiile după prima jumătate a lunii august. 

Noul sezon în Ligue 1 va demara pe 23 august, fix în ziua în care va avea loc finala Champions League de la Lisabona. Va fi cel mai prematur start din Top 5 campionate ale Europei.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.