Liga 1

Gigi Becali, generozitate fără margini pentru prima lui nepoată » Cadou „de ordinul milioanelor de euro”

+45 Foto
Gigi Becali plănuiește să le ofere nepoților săi cadouri extrem de generoase

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 iunie 2020

Săptămâna trecută, în ziua derby-ului CFR Cluj - FCSB (1-0), Gigi Becali (61 de ani) a devenit pentru prima dată bunic. Latifundiarul știe deja ce îi va dărui nepoatei sale, precum și celorlați nepoți care vor veni în viitor.

Teodora Becali, fiica cea mare a finanțatorului FCSB, a născut o fetiță care se va bucura peste câțiva ani de generozitatea fără margini a bunicului său. Potrivit Impact, Gigi Becali plănuiește să dăruiască fiecărui nepot sau nepoată un cont cu o sumă importantă de bani.

Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro. Gigi spune că nimeni nu are viața cumpărată și e mai bine să lași lucrurile aranjate și clare din timpul vieții, ca să nu iasă discuții sau certuri de la bani. Așa că, în familia Becali, fiecare știe de ce se va ocupa și ce va primi în cazul în care el pățește ceva. Gigi Becali este un om extrem de corect cu toată lumea, dar mai ales cu familia lui”, au spus surse apropiate de Becali pentru sursa citată.

Gigi Becali: „Am fost în lacrimi, m-am rugat să nască fata bine”

Gigi Becali a fost extrem de fericit după nașterea primei sale nepoate. Patronul FCSB a dezvăluit că nepoata sa, Maria, îi seamănă.

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineța când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, a spus Becali la România TV.

GALERIE FOTO. Imagini de colecție cu Gigi Becali

+45 Foto
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.