Liga 1

DINAMO. Un dinamovist l-a sunat furios pe Negoiță: „Tu nu mă umilești pe mine!”

+12 Foto
Jucătorii lui Dinamo joacaă azi primul meci oficial după 3 luni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 iunie 2020

Florin Prunea, președinte la Dinamo până săptămâna trecută, a dat detalii despre relația pe care a avut-o cu finanțatorul Ionuț Negoiță și a vorbit despre episodul controversat din iarnă.

Înainte de cantonamentul din Spania, Ionuț Negoiță a decis ca Florin Prunea și Ionel Dănciulescu să nu facă parte din delegație, care urma să fie condusă de fotograful Octavian Colocoș. (Detalii AICI)

Ulterior, șeful lui Dinamo s-a răzgândit, iar Florin Prunea a dezvăluit că înainte a avut o discuție telefonică aprinsă cu Ionuț Negoiță, care a recunoscut că era pe cale să facă o greșeală.

„La Dinamo au vrut să mă umilească. Atunci când era vorba să nu ne ia pe mine și pe Dănciulescu în cantoanment. Atunci l-am sunat și am o discuție mai.... I-am zis «Tu nu mă umilești pe mine! Nimeni nu m-a umilit!».

După vreo cinci minute m-a sunat înapoi și mi-a cerut scuze. A zis «Am greșit, Bine că nu m-ai lăsat să fac greșeala asta». Atunci m-am gândit să nu mai stau. I-am zis lui Dănciulescu să plecăm pentru că o să spună lumea că stăm pentru bani”, a declarat Florin Prunea la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

FOTO. Imagini de la amicalul Dinamo – Rapid 1-0

VIDEO Match preview: totul despre Dinamo – Sepsi

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.