Campionate

SOCIEDAD - REAL MADRID 1-2 VIDEO + FOTO » Victorie uriașă pentru Real Madrid, care îi ia fața Barcelonei și devine lider în La Liga!

+15 Foto
Real Madrid a învins-oo pe Real Sociedad, scor 2-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 iunie 2020

Real Madrid s-a impus pe terenul celor de la Real Sociedad, scor 2-1, și urcă pe prima poziție în La Liga.

După o primă repriză fără prea multe realizări pe plan ofensiv ale celor două echipe, încheiată cu scorul de 0-0, ambele formații au reușit să puncteze după pauză. Scorul a fost deschis de Real Madrid, prin căpitanul Sergio Ramos, care a transformat un penalty în minutul 50.

20 de minute mai târziu, gazdelor le-a fost anulat un gol pentru offside. Januzaj marcase, însă arbitrul asistent a considerat că unul dintre fotbaliștii lui Sociedad, aflat în ofsaid, i-a obstrucționat vederea lui Thibaut Courtois, și a ridicat fanionul.

La doar două minute distanță, Karim Benzema a majorat avantajul „albilor”, după o nouă fază controversată. Gazdele au reclamat un henț al atacantului lui Real în momentul preluării, însă reluările au demonstrat că Benzema a preluat mai degrabă cu umărul.

Sociedad a reușit să marcheze totuși, în minutul 83, prin mijlocașul Mikel Merino, însă nu a reușit să egaleze, deși a forțat pe final.

Rezultat final 1-2, iar Real Madrid trece pe prima poziție în La Liga, la egalitate de puncte cu Barcelona. Pentru madrileni urmează duelul cu Mallorca, acasă, în timp ce Real Sociedad va da piept etapa viitoare cu Celta Vigo, tot pe „Anoeta”.

Real Sociedad - Real Madrid 1-2

Real Sociedad - Real Madrid, echipe de start

Real Sociedad: Remiro - Gorosabel, Llorente, Le Normand, Monreal - Zubeldia, Merino - Portu, Odeegard, Oyarzabal - Isak
Antrenor: Imanol Alguacil

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Casemiro, Valverde, James Rodriguez - Vinicius, Benzema Rezerve: Areola, Altube, Militao, Hazard, Modric, Bale, Asensio, Brahim, Mendy, Mariano, Rodrygo, Javi Hernandez
Antrenor: Zinedine Zidane

Citește mai multe știri despre La Liga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.