Tenis

Grigor Dimitrov, testat pozitiv cu COVID-19, după petrecerea cu Djokovic » Mesaj de pe patul de spital: „Îmi pare rău”

Grigor Dimitrov are coronavirus // Sursă foto: Instagram @grigordimitrov

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 21 June 2020

Grigor Dimitrov (29 de ani, 19 ATP) a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de bulgar pe contul personal de Instagram.

„Bună tuturor! Vreau să transmit fanilor și prietenilor mei că am fost testat pozitiv în Monaco pentru COVID-19. Vreau să mă asigur că oricine a luat contact cu mine în aceste zile este testat și ia măsurile de precauție necesare. 

Îmi pare foarte rău pentru orice inconvenient pe care aș fi putut să-l provoc. Mă întorc acasă acum și mă recuperez. Vă mulțumesc pentru sprijin și vă rog să rămâneți în siguranță și sănătoși”, a scris bulgarul pe Instagram.

Dimitrov a participat zilele trecute la turneul de tenis demonstrativ „Adria Tour”, desfășurat după ideea lui Novak Djokovic. De altfel, bulgarul a disputat chiar sâmbătă, 20 iunie, ultima partidă a sa din cadrul „Adria Tour”, în compania lui Coric, 1-4, 1-4.

Petrecere cu Djokovic, Thiem și Zverev în urmă cu o săptămână

Sârbul Novak Djokovic (32 de ani, locul 1) și invitații săi la de la turneul demonstrativ Adria Tour au petrecut până în zori într-un club din Belgrad în urmă cu o săptămână.

Primul eveniment al Adria Tour 2019 desfășurat la Belgrad s-a încheiat cu victoria lui Dominic Thiem, dar și cu o petrecere de pomină. Novak Djokovic, Dominic Thiem, Alexander Zverev și Grigor Dimitrov au dansat până în zori într-un club din capitala Serbiei. Într-un filmuleț, cei patru jucători de top apar la bustul gol distrându-se de minune. 

  • Adria Tour este un circuit pornit la ideea lui Novak Djokovic și care după oprirea de la Belgrad urmează să se desfășoare la Zadar (20-21 iunie), la Banja Luka (3-4 iulie) și se încheie pe 5 iulie, tot în capitala Serbiei. 

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.