Liga 1

FCSB - GAZ METAN 2-2. Gigi Becali face prima mutare a verii: „Am vorbit cu el, vrea să vină” » Salariul pe care i l-a pregătit

Thomas Neubert, celebrând în 2012 alături de Reghecampf și MM

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 21 June 2020

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a anunțat la finalul partidei FCSB - Gaz Metan (2-2) faptul că preparatorul fizic Thomas Neubert ar putea reveni la gruparea roș-albastră.

„Pot să vă dau o veste bună. E posibil să vină Neubert. Acum am vorbit cu Reghecampf să îl lase și a acceptat. Acum să vorbesc cu el, să îl conving să vină. E căsătorit cu o româncă, ar vrea să vină. 

8.000 pe lună avea înainte, acum îi dau 10.000 pe lună. Îmi permit. E nevoie de un preparator, avem 7 sau 8 jucători accidentați. Nu e nicio echipă care să aibă atâția accidentați ca noi”, a dezvăluit Gigi Becali în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Thomas Neubert, instrumental în succesul FCSB

Venit la FCSB împreună cu Reghecampf în 2012, Thomas Neubert a atras atenția prin pregătirea fizică intensă, bazată pe folosirea benzilor TRX. În cele două sezoane în care au lucrat împreună în Ghencea, FCSB a câștigat două titluri, Supercupa, Cupa Ligii și s-a calificat în optimile Europa League și în grupele Ligii Campionilor

În 2013, în primăvara EL, „roș-albaștrii” au reușit s-o elimine pe Ajax în „șaisprezecimi”, 0-2 în Olanda, 2-0 pe Național Arena și 4-2 la penalty-uri, iar în optimi au învins-o pe Chelsea la București, 1-0, însă au ratat calificarea, după 1-3 la Londra. 

În 2014, Neubert a părăsit FCSB alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf, cei doi preluând Al-Hilal, în Arabia Saudită.

Conferință de presă Bogdan Vintilă: „Cât timp mai avem șanse, vom lupta pentru titlu!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.