Campionate

GALATASARAY - GAZIANTEP 3-3. Alex Maxim, erou pentru echipa lui Marius Șumudică » Thriller cu 15 minute de prelungire

+8 Foto
Alexandru Maxim a înscris din penalty în partida Galatasaray - Gaziantep 3-3

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 iunie 2020

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică (49 de ani), a remizat cu Galatasaray, scor 3-3, în etapa cu numărul 28 din campionatul Turciei.

Oaspeții au deschis scorul prin Djilobodji în minutul 17, însă Galata a întors tabela până la pauză, după reușitele semnate de Radamel Falcao și Belhanda

  • FOTO: Facebook @Gaziantep

GALATASARAY - GAZIANTEP 3-3 » Alex Maxim, din nou decisiv pentru echipa lui Marius Șumudică

Victoria părea consemnată de Galatasaray în minutul 66, când Feghouli reușea să mărească avantajul echipei antrenate de Fatih Terim. Însă finalul de partidă i-a aparținut lui Gaziantep. Mai întâi Twumasi a reintrodus-o în meci pe echipa lui Șumudica, pentru ca românul Alexandru Maxim să stabilească scorul final din penalty, în minutul 90+14: Gaziantep - Galatasaray 3-3. 

După acest rezultat, Gaziantep este pe locul 9 în clasament (34 de puncte), în timp ce Galatasaray ocupă poziția a 4-a (51 de puncte). Acesta este al doilea gol consecutiv înscris de Maxim pentru Gaziantep, după cel reușit contra lui Ankaragucu, de asemenea dintr-o lovitură de la 11 metri.

15 minuteau durat prelungirile meciului Galatasaray - Gaziantep, din cauza unei faze din final care a necesitat analiza VAR

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.