Liga 1

FCSB - GAZ METAN. Șeful rivalei râde de FCSB: „Cea mai slabă echipă din istoria fotbalului! I-am zis și lui MM Stoica”

+16 Foto
FCSB și Gaz Metan au remizat în etapa a 4-a din play-off

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 iunie 2020

FCSB a remizat pe teren propriu, 2-2 cu Gaz Metan, iar Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, a oferit o declarație dură, ironizând echipa roș-albastră.

„După 40 de ani în fotbal, de ce aș fi fericit că am luat un punct cu FCSB?! Am respectat-o prea mult. Eram fericit dacă îi băteam!FCSB a fost cea mai slabă din istoria fotbalului! I-am spus şi lui MM Stoica asta. I-am zis că sunt dezamăgit. Cred că pregătirea psihică nu e completă acum, iar creierul nu se oxigenează bine. 

Dacă aveam mai mult noroc, câştigam meciul cu FCSB. E foarte greu pentru că am avut un nivel de pregătire... Trebuie să o iei treptat pentru că nu poţi să păcăleşti organismul. 

Eu am o grămadă de pariuri că termin pe 5, dar acum vreau pe 4! Jucătorii sunt premiaţi pentru fiecare loc urcat în clasament. Eu am vorbit cu jucătorii şi le-am zis că trebuie să demonstreze antrenorului ce pot. Antrenorul, dacă arată că trebuie să continue, va avea un salariu mic, dar bonusuri de performanţă pentru play-off şi play-out. Dacă ai rezultate bune iei bani. Dacă nu, nu””, a declarat Ioan Mărginean la Look Sport.

FOTO. Imagini tari de la FCSB - Gaz Metan 2-2

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Cât timp mai avem șanse, vom lupta pentru titlu!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.