Liga 1

FCSB - GAZ METAN. Gigi Becali, atacat de o glorie a roș-albaștrilor: „Spui că MM și Vintilă nu știu nimic! Uită-te în oglindă să vezi vinovatul principal”

+16 Foto
Basarab Panduru nu l-a iertat pe Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 iunie 2020

După FCSB - Gaz Metan, 2-2, Basarab Panduru a avut o declarație dură la adresa lui Gigi Becali, patronul FCSB, pe care l-a criticat pentru că dă vina pe alții pentru situația de la echipa roș-albastră.

Becali cred că s-a obişnuit să piardă pentru că în ultimii ani n-a caştigat nimic! Şi încercările alea de a găsi vinovatul după fiecare meci... Mi se pare incredibil. În loc să te gândeşti ce faci mâine, ce jucători aduci... Noi ne gândim cine-i vinovat ca să arătăm cu degetul spre unul sau spre altul!

Acum ceva timp, Becali a venit şi ne-a spus că preparatorul fizic (n.r. Marian Lupu) e slab și trebuie dat afară pentru că accidentările sunt din cauza lui. Nu poţi să vii să spui că nu ştie meserie. Bine, l-ai dat afară. Acum vine altul şi acum spui la fel.

Spui că MM Stoica nu ştie nimic, ca Vintilă nu ştie nimic. Dar ia uită-te tu mai bine în oglindă şi vezi cine-i vinovatul principal”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

FOTO. Imagini tari de la FCSB - Gaz Metan 2-2

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Cât timp mai avem șanse, vom lupta pentru titlu!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.