Liga 1

Cât are Dan Petrescu salariu la CFR Cluj și de ce Becali nu-l poate primi în veci la FCSB: „Nici dacă ia Champions League”

+16 Foto
Dan Petrescu poate lua al treilea titlu de campion cu CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 iunie 2020

FCSB a remizat cu Gaz Metan , 2-2, în etapa a 4-a din play-off și are șanse mici la titlu, fiind la 9 puncte de liderul CFR Cluj, echipa antrenată de Dan Petrescu. 

După meci, Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, și a dezvăluit cât câștigă la campioana României și de ce nu ar putea antrena la FCSB, deși mai multe voci din fotbal îi cer să-l angajeze pe „Bursuc”, dacă vrea performanță.

„Sunt două diferențe între Petrescu și Vintilă. Nu spun acum neapărat de Petrescu, spun de orice antrenor. La mine ăsta e principiul după care trăiesc. Nici măcar ciobanii și cei care care lucrează în curte la mine nu au voie să fumeze sau să înjure. La FCSB, cel mai mare antrenor de pe glob nu are ce căuta dacă înjură jucătorii! Chiar dacă ia Champions League, eu nu am nevoie! 

Și doi, Dan Petrescu are și el salariu de 1.200.000 de euro pe an. Are 400.000, dar mai ia sacoșa la început de sezon! Are mai mult, cum să n-aibă?! Cu bonusuri are mai mult. Are 1.200.000 de euro!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro

Dan Petrescu (52 de ani) e la al doilea mandat la CFR Cluj. A fost antrenor în sezonul 2017-2018, când a cucerit titlul, și a revenit în martie 2019, câștigând al doilea trofeu de campion. A mai antrenat la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Sunning, Al Nasr și Guizhou Hengfeng.

FOTO. Imagini tari de la FCSB - Gaz Metan 2-2

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Cât timp mai avem șanse, vom lupta pentru titlu!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.