Liga 1

Mircea Rednic a tras pe dreapta un jucător de la Poli Iași!

Poli Iași este pe ultimul loc din Liga 1

Articol de Ovidiu Minea  —  luni, 22 iunie 2020

Ajunsă pe ultimul loc al clasamentului Ligii I de fotbal, Politehnica Iași a început să ia măsuri în ceea ce privește jucătorii.

După Andrei Radu (24 de ani, fundaș stânga), pe care nu s-a mai mizat din momentul în care nu a vrut să-și mai prelungească contractul, care îi expiră pe 30 iunie, antrenorul Mircea Rednic (58) a mai tras pe dreapta încă un jucător experimentat. 

Habib Habibou, tras pe dreapta de Mircea Rednic la Poli Iași

Este vorba de Habib Habibou (33, atacant), care a fost lăsat acasă sâmbătă, când toţi ceilalţi 26 de jucători din lot au plecat pentru o săptămână din Iași, pentru meciurile cu Voluntari, Sepsi și Chindia. Săptămâna aceasta, atacantul african urmează să poarte discuţii cu președintele Ciprian Paraschiv pentru rezilierea contractului. 

Habib Habibou la semnarea contractului

Ajuns în Copou în februarie acest an, atacantul care a jucat în trecut și la FCSB a avut patru apariţii la Poli și nu a apucat să înscrie. 

Poli Iași a oficializat legitimarea lui Vlad Olteanu

Fostul fundaș stânga al lui Dinamo a intrat în programul de pregătire al echipei ieșene, însă are șanse minime de a debuta sub comanda lui Rednic în această săptămână. 

Olteanu, care a jucat ultima dată la Chiajna, este în urmă cu pregătirea, după ce a stat în izolare două săptămâni, la revenirea recentă din Anglia, unde a încercat să prindă un contract.

VIDEO Mircea Rednic, după Voluntari Poli - Iași 1-0: „Au fost 3 meciuri bune de-ale noastre în care n-am reușit să luăm niciun punct"

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.