Liga 1

EXCLUSIV VIDEO A intrat Duckadam în PSD? Fostul mare portar lămurește situația: „Mă onorează! Unii m-au făcut deja varză pe Facebook”

Helmut Duckadam alături de Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului României

Articol de Răzvan Cîrceag  —  Tuesday, 23 June 2020

Helmut Duckadam (61 de ani), fostul președinte de imagine al celor de la FCSB, a clarificat la GSP Live legătura dintre el și Partidul Social Democrat, oferind mai multe detalii despre propunerea pe care a primit-o: de a deveni consilier pe probleme de sport. 

  • CONTEXT: În ultimele zile s-a discutat intens despre intrarea lui Duckadam în PSD, după ce Robert Cazanciuc - președintele interimar al Senatului – a postat o fotografie alături de fostul mare portar. „Cu Helmut Duckadam, eroul de la Sevilia, facem echipă pentru sportul românesc!”, a scris Cazanciuc la descrierea acelei fotografii.

Prezent la GSP Live, Duckadam a oferit mai multe detalii despre propunerea care i s-a oferit și a dezmințit categoric informația cum că ar fi intrat în PSD. 

VIDEO Duckadam a oferit detalii despre propunerea pe care a primit-o de la PSD

„Vreau să clarific treaba cu propunerea pe care am primit-o din partea președintelui interimar al Senatului României, Robert Cazanciuc, care m-a invitat la o cafea și mi-a propus să fiu consilierul dânsului pe probleme de sport. Pe mine mă onorează această propunere și nu a fost niciodată vorba să intru în PSD sau în alt partid politic, cum a apărut în presă. 

În această săptămână mă voi hotărî dacă accept, este vorba de un mandat pe 5 luni. Sigur că răutatea și invidia unora... m-au făcut varză pe Facebook. Nu voi face niciodată politică și nu voi mai activa niciodată la o echipă de club. În principiu, eu am acceptat, dar săptămâna aceasta voi oferi un răspuns concret”. 

VIDEO Duckadam a răbufnit la GSP Live: „Gică Popescu e cel mai bun exemplu, a fost consilierul lui Dăncilă”

Valul de reacții negative care s-a stârnit asupra sa l-a revoltat pe fostul mare portar, care a răbufnit în direct la GSP Live. 

„Explicați-mi și mie, că toată lumea își dă cu părerea, din care altă postură poți să faci ceva pentru sport? Din postura de grădinar, că tai iarba la mine în curte, pot să fac altceva pentru sport? Trebuie să ai o susținere. Am dat un exemplu cu Gică Popescu, care a fost consilierul prim-ministrului Dăncilă pentru Campionatul European. Acum este consilierul domnului Orban.

Dacă cineva îți propune un post de consilier, nu înseamnă că trebuie să faci politică acelui partid sau persoane. Gică Popescu e cel mai bun exemplu, eu nu cred că el face politică. Atunci haideți să desființăm toți politicienii, la un moment dat te asociezi cu cineva”, a declarat fostul portar la GSP Live.

Ce propunere inedită a mai primit „Eroul de la Sevilla”:M-am întâlnit cu primarul din Clinceni, care mi-a propus ca liceul sportiv din localitate să primească numele de Liceul Sportiv „Helmut Duckadam”. Acest lucru mă face să mă asociez cu acest primar care cred că este de la PNL. Eu ce să fac? Toată lumea e dintr-un partid”. 

PORNEȘTE-ȚI NOTIFICĂRILE PENTRU A URMĂRI ÎN DIRECT EMISIUNEA GSP LIVE

  • Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor
  • Pasul 2: Click pe secțiunea ”Clipuri Video”
  • Pasul 3: Accesează orice clip disponibil
  • Pasul 4: Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta al ferestrei
  • Pasul 5: Apasă pe butonul „Pornește notificările despre clipuri video în direct”

Citește și alte știri de la GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.