Liga 1

EXCLUSIV Foc în vestiar la Dinamo! Adrian Mihalcea, contestat după primul meci » Cine conduce revolta jucătorilor

+48 Foto
Rezervele Straton și Răuță conduc în vestiar lui Dinamo revolta anti-Mihalcea, după 1-3 cu Sepsi.

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday, 22 June 2020

Rezervele Straton și Răuță conduc în vestiar lui Dinamo revolta anti-Mihalcea, după 1-3 cu Sepsi. Colegii îl blamează pe Fabbrini că e individualist, iar restanțele financiare care se tot adună îi împing pe jucători să-și calculeze soluții de evadare din ”Groapă”.

Înfrângerea suferită duminică seara împotriva lui Sepsi a adus noi episoade tumultoase în tabăra "câinilor". La finalul partidei, în vestiar, mai mulți jucători s-ar fi revoltat împotriva antrenorului Adrian Mihalcea, acuzat că a făcut prost echipa pentru primul meci de la reluarea sezonului.

"Capii răzvrătiților au fost Straton și Răuță, care e finul lui Dan Nistor", spune o sursă GSP. Ambii au rămas pe bancă la partida cu Sepsi, numărându-se în grupul de patru jucători care nu a prins niciun minut pe gazon.

Detaliile continuă: "Nu i-au reproșat direct în față lui Mihalcea, dar Adi a auzit ce s-a întâmplat în cabină și nu i-a căzut deloc bine. Și-așa el e într-o postură foarte delicată acolo. Nimeni nu-l ascultă, lotul e împărțit în trei tabere. Are o misiune imposibilă".

  • Alexandru Răuță (în stânga) și Cătălin Straton

Fabbrini luat la rost

De asemenea, au fost colegi care ar fi tăbărât pe Fabbrini: "I-au reproșat că uită să mai dea drumul la minge și joacă prea mult individual. Și băiatul e un pic dezorientat, fiindcă el preferă să joace spre banda stângă, însă Mihalcea îi cere să stea doar în centru și să ghidoneze de acolo jocul".

Fabbrini e omul care, în minutul 38, când tabela arăta doar 0-1, a obținut un penalty și eliminarea lui Tincu, dar Perovici a ratat lovitura de la 11 metri.

În plus, eșecul rușinos a adâncit tensiunile legate de incertitudinea asupra clubului. "Jucătorii nu mai știu ce se poate întâmpla de pe o zi pe alta. Nimeni nu le spune nimic despre viitor. Se ajunge în curând la a patra lună restantă la contracte și mulți își fac deja calcule cum să scape cât mai repede din nebunia de la Dinamo", mai punctează sursa GSP. 

7 meciuria prins Straton între buturile lui Dinamo în acest sezon, 4 în Liga 1 și 3 în Cupă. A încasat 11 goluri

"Ce caută Grigore căpitan?"

O altă temă care a dat foc vestiarului ar fi fost numirea peste noapte a lui Ricardo Grigore în postura de căpitan al lui Dinamo. Fundașul de 21 de ani a purtat în premieră banderola "câinilor", dar prestația sa a păstrat linia ridicolă a întregii echipe. Jucătorii îl suspectează pe Mihalcea că ar face jocurile lui Giovanni Becali, agentul fotbalistului, astfel încât statutul de căpitan să-l ajute la o eventuală vânzare peste hotare. 

21 de partidea strâns Răuță în tricoul roș-albilor în această stagiune, 19 în L1 și 2 în Cupă. N-are niciun gol, nicio pasă decisivă

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini de la Dinamo - Sepsi 1-3

Dinamo - Sepsi 1-3 / Adrian Mihalcea: "N-am văzut diferenţa dintre o echipă în zece şi o echipă în 11"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.