Liga 1

ACADEMICA CLINCENI - CHINDIA 1-0. A câștigat duelul nou-promovatelor și acum pune presiune pe șefi: „Avem întârzieri salariale de 3 luni!”

Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 22 June 2020

Ilie Poenaru (43 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, a comentat victoria echipei sale cu Chindia Târgoviște, scor 1-0. Tehnicianul ilfovenilor a dezvăluit faptul că jucătorii săi au de primit salariile pe 3 luni.

„Ne-am atins scopul și am luat cele 3 puncte. Sunt foarte importante. Eu sunt foarte pretențios, dar scopul scuză mijloacele. Până la urmă, e important că nu am primit gol de două etape. Câștigăm italienește, dar este bine. Mai e de jucat. Am câștigat un meci, dar mai este mult de jucat. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece.

Era foarte important acest rezultat, e un meci de 6 puncte din punctul meu de vedere. Vom aborda altfel meciul de la Sibiu, o să arătăm mult mai bine ca joc, jucătorii au moral”, a spus antrenorul ilfovenilor la final, pentru Look Sport.

Ilie Poenaru: „Avem întârzieri salariale de 3 luni!”

„Jucătorii sunt puțin afectați de starea asta financiară. Sunt întârzieri salariale, de 3 luni de zile, dar chiar acum am primit promisiuni că într-o foarte scurtă perioadă se va rezolva. Jucătorii cred promisiunile, pentru că avem o conducere serioasă. 

Inclusiv domnul primar a venit și ne-a cerut să mai avem puțină răbdare, pentru că o să rezolve această problemă. Chiar astăzi au primit băieții o primă destul de frumoasă. Și un pachet, și o primă doar pentru meciul de astăzi. Asta ne dă speranță că lucrurile se vor îndrepta”, a dezvăluit Ilie Poenaru.

Ilie Poenaru: „Am nevoie de Paul”

Paul Pârvulescu, fotbalist la Academica Clinceni, a susţinut în direct la GSP Live că a făcut terapie cu injecții în venă la o echipă din România, o procedură care înseamnă doping, iar ANAD l-a suspendat provizoriu începând cu 3 iunie! Ilie Poenaru spune că are nevoie de fundașul stânga, care speră să revină cât mai curând.

„Paul Pîrvulescu până pe 6 iulie este din nou în comisie. Sper ca atunci să se decidă situația lui, să fie ultima comisie. Sper să fie ok, să revină la antrenamente, pentru că am nevoie de el. Suntem puțini, ne-au plecat jucători. Am mulți copii, dar jucători experimentați, care știu ce înseamnă Liga 1, am foarte puțini”, a declarat antrenorul.

Academica Clinceni - Chindia Târgoviște 1-0

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.