Liga 1

FCSB. Gigi Becali atacă după dezvăluirile lui Duckadam: „A văzut 16 țări pe banii mei! Nu vreau să-l jignesc, dar e urât ce face”

Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 iunie 2020

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a răspuns dezvăluirilor făcute de Helmut Duckadam (61) la GSP Live. Latifundiarul i-a luat apărarea lui Laurențiu Reghecampf (44), dezmințind ceea ce a declarat fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor.

„Mie nu-mi place să facem circ în presă cu Helmut Duckadam. Dar din păcate Helmut a ales să vorbească de unul și de altul de când a plecat de la noi. Așa cum spune dânsul, Reghe mi-a adus două campionate. Reghe niciodată nu a fost turnătorul meu. Reghe și-a apărat jucătorii până în pânzele albe. 

Dar, vă rog frumos să-l sunați pe domnul Argăseală și vreau să vă confirme că Helmut a fost în cel puțin 16 deplasări cu echipa noastră. Domnul Helmut a văzut 16 țări ca angajat al meu la Steaua. Eu nu vreau să-l jignesc pe domnul Helmut cu nimic, dar e urât să dea în foștii mei angajați.

Este adevărat că poate eu ca patron i-am reproșat una sau alta, dar niciodată Reghe n-a venit la mine să-l toarne cu ceva. Dacă eu aflam de la unul sau de la altul ce spune Helmut, este problema mea, dar nu de la Reghe”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport. „Nu vreau să facem circ cu Helmut Duckadam, dar vă rog să mă credeți că eu l-am respectat și-l voi respecta mereu”, a adăugat acesta.

Helmut Duckadam: „Știam că reproșul venea de la Reghe”

Invitat la emisiunea „GSP Live” în această dimineață, Helmut Duckadam a povestit diferite momente ale mandatului său de președinte de imagine la FCSB.

Fostul portar a devăluit cum oamenii din club nu îi reproșau nimic direct, dar se plângeau la finanțatorul Gigi Becali, lăsând de înțeles că Reghecampf era unul dintre cei care îl pârau.

„Cu Reghe nu a fost vorba de o consultare. Am avut o relație bună când a venit. Cu toți antrenorii, când au venit, am vorbit. A fost un meci cu Astra, parcă am pierdut cu 3-4. După meci am spus că avem probleme cu fundașii centrali. Ei greșiseră. După aceea m-a sunat patronul, nu Reghecampf. Și mi-a zis că asta e echipa, că ăștia sunt jucătorii. Practic, toate treceau doar pe la patron. 

Când aveau ceva de reproșat, vorbeau cu patronul. Știam că reproșul venea de la Reghe. Eram convins! Eram tăbăcit. Unii îmi ziceau că sunt sclav și alții mă certau că cert ehipa”. a spus Duckadam.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.