Liga 1

VIITORUL - HERMANNSTADT 4-1. Gică Hagi e în culmea fericirii și laudă un jucător: „I-am găsit poziția, e surpriza de după pandemie”

+9 Foto
Gică Hagi l-a lăudat pe Vlad Achim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 iunie 2020

Gică Hagi (55 de ani) a comentat victoria fără drept de apel reușită de Viitorul în fața lui Hermannstadt, scor 4-1. „Regele” a ținut să-l laude pe mijlocașul Vlad Achim (31 de ani), autorul unei „duble” în disputa de luni seara de la Ovidiu. 

„Știam că întâlnim o echipă experimentată și că va fi greu să-i desfacem. Am început extraordinar, apoi Hermannstadt ne-a pus probleme după minutul 20. După pauză, lucrurile au mers așa cum îmi doream

Am marcat goluri multe, mă bucur și sunt fericit pentru jucători. Nu e ușor să joci cu această presiune, una existentă la toate echipele din play-out. Cel mai fericit sunt pentru Vlad Achim. I-am găsit poziția, e surpriza de după pandemie. Face lucrurile foarte bine și pentru mine e o surpriză. Eram nemulțumit de el, dar acum sunt mulțumit. 

Vreau să dau minute fiecăruia și sper să nu se accidenteze nimeni. La noi, nu există titulari și rezerve, avem un lot omogen și fiecare primește șansa lui”, a spus Gică Hagi, la Look Sport. 

+9 Foto
Viitorul - Hermannstadt. Sursă foto: Facebook Viitorul
  • Sursă foto: Facebook Viitorul

Viitorul - Hermannstadt 4-1

Citește și alte știri despre meciul Viitorul - Hermannstadt 4-1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.