Liga 1

VIITORUL - HERMANNSTADT 4-1. Ruben Albes, ironizat de Basarab Panduru: „A crezut că merge în Fratelli. Ar fi marcat mai mult acolo”

+9 Foto
Ruben Albes. Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 iunie 2020

Ruben Albes (35 de ani) a debutat la Hermannstadt cu o înfrângere drastică, 1-4 pe terenul Viitorului lui Gică Hagi. Tehnicianul iberic adus de Anamaria Prodan n-a scăpat de critici după meci. 

Aflat în studioul TV Telekom Sport, analistul Basarab Panduru a ironizat ținuta casual a lui Ruben Albes: „La cum a venit îmbrăcat, Albes a crezut că merge în Fratelli, nu la meci. Sigur e că în Fratelli ar fi marcat mai multe goluri”, a spus Panduru.

Ruben Albes a fost prezentat oficial la Hermannstadt pe 19 iunie. Spaniolul a fost adus de Anamaria Prodan la Sibiu după demiterea lui Vasile Miriuță.

+9 Foto
Viitorul - Hermannstadt. Sursă foto: Facebook Viitorul
  • Sursă foto: Facebook Viitorul

Cum a explicat Ruben Albes eșecul cu Viitorul: 

„Am jucat împotriva unei echipe bune, dar voi încerca să creez o identitate de joc pentru noi. E greu să fac acest lucru într-o săptămână. În prima repriză ne-am creat și noi ocazii, dar nu am avut noroc în momentele cheie. Suntem supărați, dar singurul lucru pe care îl putem face este să lucrăm mai mult.

Nu e dificil să salvez echipa, am mare încredere în jucătorii mei. Vom încerca să creem o bună echipă, o familie, meciul următor sperăm să putem câștiga și să schimbăm fața echipei” - Ruben Albes, la Look Sport

CV Ruben Albes

  • născut pe 24 februarie 1985 (35 de ani)
  • ca jucător are 150 de meciuri în Division B din Spania
  • licențiat cu Licența Pro
  • a fost antrenor secund la Spain Novelda CF, Eldense și Real Valladolid B, Real Valladolid
  • antrenor principal la Celta Vigo B și Murcia (Liga 3)
  • în 2010 a fost declarat cel mai tânăr antrenor din Spania
  • jucători pe care i-a promovat în prima divizie în ultimele 5 sezoane: Aridane (Osasuna), Sergi Guardiola (Real Valladolid), Toni Villa (Real Valladolid), Brais Mendez (Celta Vigo), Jose Arnaiz (Osasuna), Anuar (Panathinaikos)
  • vorbește spaniolă, engleză, franceză și portugheză

Citește și alte știri despre meciul Viitorul - Hermannstadt 4-1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.