Liga 1

Cornel Dinu a numit „singurii antrenori” pe care i-a avut Gigi Becali la FCSB: „El a fost cel mai inteligent și abil”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 iunie 2020

Cornel Dinu crede că doar trei antrenori au reușit să se impună la FCSB în fața lui Gigi Becali, iar Bogdan Argeș Vintilă nu se numără printre ei. 

Cornel Dinu a deschis lista cu Olăroiu, pe care l-a caracterizat drept „cel mai bine pregătit, agil și inteligent”. Ceilalți doi care au reușit să strunească impulsurile patronului sunt Laurențiu Reghecampf și Costel Gâlcă.

Cornel Dinu: „FCSB a avut doar 3 antrenori”

„În ultimii 15 ani, la FCSB au fost doi antrenori. Au fost Olăroiu şi cu Reghecampf. Şi Gâlcă. Dar Gâlcă puţin a prins, un an de zile. Cei doi cred eu că au avut o abilitate în plus de a-l «duce» pe Gigi, că pe Gigi îl ştiu, e un băiat de suflet, cu care se poate discuta. Aceşti trei antrenori erau. 

Cel mai bine pregătit, mai abil şi mai inteligent dintre ei a fost Olăroiu, din toate punctele de vedere. Şi Olăroiu îl «ducea» pe Gigi, e adevărat că Gigi era la începuturile lui în fotbal, că nu ştii cum se dezvoltă omul, şi eu arătam bine în scutece dar după aia... cum a vrut Dumnezeu”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Cornel Dinu, ironic cu Bogdan Argeș Vintilă

Întrebat cât crede că va mai rezista Bogdan Argeș Vintilă la FCSB, Dinu a răspuns ironic: „Păi, să vedem câte sărbători religioase mai sunt şi dacă mai îngenunchează de câteva ori s-ar putea să rămână. El a fost adus acolo ca un executant. Cât va exista această mentalitate acolo, e foarte greu să se facă treabă”.

VIDEO Dinamo - FCSB, derby în semifinalele Cupei României

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.