Tenis

Kiki Bertens a dat alarma înainte ca Djokovic să fie confirmat cu Covid-19: „În ce parte a lumii se poate așa ceva? Sportul va fi pătat pentru totdeauna!”

Bertens și Halep, după duelul de la Madrid, din 2019

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 iunie 2020

Sârbul Novak Djokovic (33 de ani) a fost depistat pozitiv cu coronavirus, în urma Adria Tour, competiție organizată de liderul mondial în Balcani. 

  • CONTEXT: Novak Djokovic a organizat în Serbia, la Belgrad, și în Croația, la Zadar, un turneu demonstrativ, iar tot mai mulți participanți s-au îmbolnăvit cu noul tip de coronavirus. Sârbul este la patrulea jucător de la Adria Tour care are COVID-19, după Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki.

Competiția organizată de Novak Djokovic a fost criticată de multe nume importante. De remarcat este însă declarația olandezei Kiki Bertens (28 de ani, 7 WTA). Semifinalista de la Roland Garros 2016 spunea încă de acum 4 zile că imaginea tenisului va fi pătată iremediabil dacă cineva se va îmbolnăvi.

Kiki Bertens, contrariată de turneul lui Djokovic

„L-am văzut pozându-se cu toată lumea, bătând palma cu autoritățile prezente la Adria Tour. Cum e posibil așa ceva? În ce parte a lumii poate fi autorizată o astfel de acțiune? Dacă cineva se va îmbolnăvi de coronavirus acolo, sportul nostru va fi pătat pentru totdeauna”, a declarat Bertens, conform Tennis World USA.

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.