Liga 1

CRAIOVA - BOTOȘANI 2-1. Marius Croitoru dezvăluie că are o ofertă importantă: „Sunt puțin în dubiu!” + Cei 2 fotbaliști pe care îi laudă

+18 Foto
Marius Croitoru are o ofertă tentantă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 iunie 2020

CS Universitatea Craiova a învins FC Botoșani, scor 2-1. Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul oaspeților, a dezvăluit că are o ofertă tentantă de a pleca.

„Ușor, ușor ne apropiem de dinamica noastră de joc. Nu am ce să le reproșez băieților. Am făcut 3 antrenamente în ultimele două săptămâni. Am întâlnit o echipă bună, dar puteam obține mai mult astăzi. Sunt greșeli care apar când nu ești ok din punct de vedere fizic. Asta este, nu avem ce face”, a declarat Croitoru la Look Sport.

Dugandzic și Koljic, atacanți de top

„Azi a fost un duel de la distanță între cei mai buni atacanți din România, Dugandzic și Koljic. Din punctul meu de vedere, sunt cei mai compleți din ultimii 10 ani de zile. Nu știu ce se va întâmpla în vară. Probabil va veni oferta pentru Dugandzic. Nu știu sigur dacă va pleca. Dacă prețul va fi corect, atunci patronatul va lua decizia. A avut una din spațiul ex-sovietic. Din punctul meu de vedere prețul ok ar fi măcar un milion jumătate”, a spus Marius Croitoru. 

Marius Croitoru are oferte

„Contractul meu expiră pe 30 luna aceasta, dar pentru tot ce a făcut domnul Iftime pentru mine semnez și în alb. Dânsul pune durata și suma. Dacă va veni o ofertă, sunt sigur că mă va lăsa să plec, de-asta nici nu vreau să negociez cu un om care mi-a dat la 38 de ani o echipă de Liga 1 pe mână. Există discuții, într-adevăr, dar familia mea vrea să rămână în Botoșani. Eu sunt puțin în dubiu, dar familia m-a convins”, a dezvăluit antrenorul moldovenilor.

Cristiano Bergodi: "Trebuie să avem încredere, să avem curaj şi vom vedea ce vom face la CFR"

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.