Campionate

BARCELONA - BILBAO 1-0. VIDEO + FOTO Catalanii sunt din nou lideri în La Liga! Victorie chinuită cu Bilbao + cum arată clasamentul

+12 Foto
Barcelona a câștigat cu Bilbao, 1-0 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 iunie 2020

Barcelona este din nou lider în Spania, după victoria chinuită cu Athletic Bilbao, 1-0, din etapa a 31-a din La Liga.

Barcelona nu mai are voie să facă niciun pas greșit pentru a mai spera la câștigarea campionatului, iar aseară, pe „Camp Nou”, a câștigat greu contra formației din Țara Bascilor. Catalanii au avut posesia, au dominat jocul, dar jucătorii lui Bilbao s-au apărat foarte bine și au închis spațiile din fața porții lui Simon, iar elevii lui Quique Setien nu au avut nicio ocazie importantă.

În repriza a doua, Barcelona a forțat și mai mult și i-a obligat să adversari să fie și mai defensivi. În minutul 71, catalanii au marcat singurul gol al meciului. Leo Messi a primit o minge în careu, a driblat un jucător, iar mingea a ajuns la Ivan Rakitic, care a șutat perfect de la 10 metri.

Catalanii au forțat golul doi, care să liniștească meciul, și au ratat ocazii importante: două prin Leo Messi, una prin Arturo Vidal și una prin Ansu Fati, care a dat în bară din 5 metri.

Cu 31 de meciuri jucate, Barcelona e lider, cu 68 de puncte. Catalanii au trei puncte peste Real Madrid, 65, care are un meci în minus. Dacă madrilenii câștigă azi cu Mallorcă revin pe primul loc.

FOTO. Imagini spectaculoase de la Barcelona - Bilbao 

Citește mai multe știri din La Liga: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.