Liga 1

EXCLUSIV Adrian Porumboiu continuă războiul cu Cristi Balaj: „Un tâlhar ca arbitru, executa comenzile CFR-ului! Era ușor de mânuit”

A fost o ediție incendiară la „Prietenii lui Ovidiu”! Invitatul acestei săptămâni a fost Adrian Porumboiu, fostul arbitru și ex-patronul celor de la FC Vaslui.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 iunie 2020

A fost o ediție incendiară la „Prietenii lui Ovidiu”! Invitatul acestei săptămâni a fost Adrian Porumboiu, fostul arbitru și ex-patronul celor de la FC Vaslui. Omul de afaceri a făcut declarații dure și l-a atacat pe Cristi Balaj, în prezent președintele ANAD.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia, este difuzată în fiecare miercuri seară, de la ora 20:00, pe GSP.RO

CONTEXT: Porumboiu spune că are un proces cu Cristi Balaj, pe care l-a mai acuzat că a ajutat echipa feroviară la trofeele din 2008, 2010 și 2012. „Balaj are ifose d-astea, țâfne de cartier mărginaș. Păi, ai fost, mă, acolo cu Paszkany (n.r. Arpad Paszkany, fost finanțator la CFR Cluj)! Ai fost parte la furat", a susținut Porumboiu de curând, în cadrul emisiunii GSP Live.

- Balaj zicea că nu te-a jignit, că nu asta voia.
- Nu mă interesează ce spune Balaj. Nu mă interesează ce spune și ce a făcut el. El a fost omul CFR-ului! Această afirmație a mea se bazează pe date și fapte reale. Eu nu pot să fiu... Eu voi demonstra. El putea să nu mă jignească, că n-am fost papițoi și n-am fost o butelie, cum spune el. 

- Balaj a mai spus că... 
- Omul are debilități mintale clare. Eu îl jignesc pentru că el n-are cum să fie un model. Îi spun, "Băi, Balaj, eu sunt un model cu ce-am făcut în viața asta". Eu sunt un model ca familist și în tot ce-am întreprins în carieră. Eu n-am stat cu mâna întinsă, n-am stat după cearceafuri la CFR. Omul este unul care a făcut parte dintr-un corp de balet al arbitrilor care au fost ușor de mânuit.

- Trebuie să demonstrezi asta.
- Eu mă compar cu Balaj? Să fim serioși! El ar trebui să ia de la mine cinci la sută și ar fi pe altă ștachetă! Dacă a terminat cu arbitrajul și crede că mă jignește... El e un tâlhar! A fost un tâlhar ca arbitru! El spune după mintea lui creață.... Omul nu e înzestrat! Are minte de bibilică. Are minte de bibilică și executa întocmai comenzile de la CFR! Îi dau o mie de elemente pentru proces! 

- Dar... 
- Balaj e redus! Dacă era demn și voia, putea să spună că m-a jignit. Încheiam procesul și gata. Mă face el pe mine butelie?! Ce justiție?! Îmi dă mie punctele înapoi și banii pierduți în meciurile în care arbitrau ei?! Eu aveam o echipă foarte bună și era tocată de oameni ca Balaj. Și Hațegan, și Kovacs au făcut parte din trupa asta. El era dirijorul. Dar deasupra lor era dirijorul suprem. Și n-a fost numai Crăciunescu la Comisie.

URMĂREȘTE AICI INTREGAL EMISIUNEA CU ADRIAN PORUMBOIU

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.