Liga 4

STEAUA. Jean Pavel, fostul lider al Armatei Ultra, contestă ultima mutare de la CSA: „Aducem câini în ogradă?”

Jean Pavel

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 June 2020

Gabriel Boștină (43 de ani) a fost numit „secund” la CSA Steaua, însă mutarea n-a fost privită cu ochi buni de toată lumea.

Jean Pavel, fost lider al Armatei Ultra, personaj extrem de influent în peluza roș-albaștrilor la finalul anilor '90, a criticat venirea lui Boștină la Steaua: „Am început sa aducem câini în ogradă?”, a scris acesta pe contul său de Facebook. 

Jean Pavel face referire la trecutul lui Gabriel Boștină, cel care, după ani glorioși petrecuți în Ghencea, a evoluat timp de trei sezoane în tricoul marii rivale. Mijlocașul a petrecut trei ani în „Ștefan cel Mare”, însă a refuzat de fiecare dată să scandeze alături de galerie împotriva Stelei. 

Gabi Boștină a uitat de Gigi Becali și FCSB și a semnat cu Steaua

Gabi Boștină (43 de ani), fost mijlocaș la FCSB și Dinamo, s-a alăturat celor de la CSA Steaua, echipă care luptă pentru promovarea în Liga 3.

Dublu campion cu FCSB și semifinalist al Cupei UEFA, Boștină va fi secundul lui Dainel Oprița, fostul său coleg. „Sperăm să ajungem în Liga 1 cât mai repede!”, a fost prima reacție a lui Boștină, care s-a pozat cu tricoul și în echipamentul Stelei.

Boștină a venit la FCSB în iulie 2002, de la Oțelul Galați și a plecat în 2007, gratis, la Dinamo. A mai jucat la U Cluj și s-a retras de la Turnu-Severin, în 2013.

VIDEO. Cum arată gazonul din Ștefan cel Mare înaintea partidei din Cupa României contra celor de FCSB

Clasament Liga 4 - București

  • 1. CSA Steaua 54p
  • 2. Rapid II 47p
  • 3. Bucharest United 46p
  • 4-5. Progresul 40p
  • AFC Asalt 40p

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.