Tenis

Ilie Năstase, furios pe Novak Djokovic: „Toată lumea e nebună, el s-a crezut deștept. Uite că a pățit-o! Nu avea bani? Ce-i trebuia turneu?”

Ilie Năstase (73 de ani) îl critică pe sârbul Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP), organizatorul Adrian Tour

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 iunie 2020

În urma Adria Tour, turneu demonstrativ de tenis organizat în Balcani, mai mulți jucători s-au îmbolnăvit de coronavirus. Ilie Năstase (73 de ani) îl critică pe sârbul Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP), organizatorul competiției.

„Știa că e un risc când au fost atâția spectatori acolo. Acum cred că s-a potolit. Când toți ceilalți în lume sunt nebuni și el e deștept, uite că a pățit-o. Nu-i doresc nimănui să pățească ceva, dar dacă iei o astfel de inițiativă trebuie să ți-o asumi până la capăt. 

Dacă toată lumea păstrează regulile și e adevărat ce se spune că virusul e foarte periculos, atunci trebuie să respectăm. Dar dacă nu vrei să respecți, trebuie să plătești. Ce-i trebuia lui Djokovic acest turneu? Nu avea bani? Nu putea să joace el singur cu un alt băiat? Turneul ăsta n-a folosit la nimeni, mai ales că nu era ceva oficial”, a declarat Ilie Năstase pentru Newsweek România.

VIDEO / Petrecerea la care starurile tenisului au participat în Serbia

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.