Tenis

Mama lui Djokovic sare în apărarea fiului după scandalul de Covid-19: „Parcă ar fi așteptat ca asta să se întâmple. Au ceva personal cu Novak!”

Novak Djokovic, împreună cu părinții

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 iunie 2020

Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) a fost confirmat cu Covid-19 în urma Adria Tour, competiție de tenis organizată în Balcani. Mama sportivului, Dijana, îi ia apărarea. 

„Toată lumea se simte bine, inclusiv Novak și soția Jelena. Dacă au fost depistați pozitiv nu înseamnă automat că au probleme. El este un om tânăr și sănătos. Eu cred că virusul se apropie de final, iar aceasta este doar o versiune mai slabă a coronavirusului. Nu mai e la fel de puternic ca la început. Mi-am făcut și eu testul, la fel ca soțul meu și nepoții. Toate rezultatele au fost negative”, a declarat Dijana Djokovic pentru Blic. 

Djokovic, atacat din toate direcțiile

Novak Djokovic a fost extrem de criticat în urma evenimentului care a cauzat atâtea probleme. Mama sportivului are propria versiune despre această situație: „Lucrurile care se scriu sunt înfricoșătoare, dar ne-am obișnuit cu asta. Parcă lumea ar fi așteptat ca ceva de genul ăsta se se întâmple. Este evident că au ceva personal cu Novak”.

VIDEO / Petrecerea care a îmbolnăvit starurile tenisului mondial

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.