Cupa Romaniei

DINAMO - FCSB. Verdict dur înaintea „șocului” din Cupă: „Jucătorii lui Dinamo sunt slab pregătiți!”

+48 Foto
Dinamo trece printr-o perioadă extrem de complicată

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 iunie 2020

Marius Niculae (39 de ani), fost fotbalist emblematic la Dinamo, a vorbit despre derby-ul cu FCSB de joi, din semifinalele Cupei României. „Jucătorii lui Dinamo sunt slab pregătiți”, crede „Săgeată”. 

  • Dinamo – FCSB se joacă joi, de la 20:00, în turul semifinalelor Cupei României. Partida va fi liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

„Ştim cu toţii că toată lumea, cel puţin în ultimii ani, aştepta acest derby să vadă ce coregrafie mai face galeria lui Dinamo. Fotbal nu prea am văzut, să fiu sincer

Nu mai sunt acele repere la fiecare echipă, adică jucători pur sânge, pe care copiii îi au ca modele. Dinamo a rămas Dinamo, ca nume, dar FCSB nu mai e Steaua”, a spus cel poreclit «Săgeată», la TV Telekom Sport. 

Marius Niculae: „Jucătorii lui Dinamo sunt slab pregătiți”

„Aşa cum am văzut în meciul cu Sepsi, din punct de vedere fizic, jucătorii lui Dinamo sunt slab pregătiţi. Sepsi avea o viteză în plus. Nu ştiu dacă vor îngrăşa porcul înainte de Crăciun  astfel încât să se pună la punct din punct de vedere fizic. Sper că a fost un accident, sper că s-au trezit, pentru că Dinamo este pe loc retrogradabil şi nu are ce căuta acolo niciodată în viaţa aceasta. Dinamo n-a jucat niciodată în Liga 2” - Marius Niculae

FOTO. Cele mai interesante imagini din meciul Dinamo - Sepsi 1-3: 

VIDEO. Cum arată gazonul din Ștefan cel Mare înaintea partidei din Cupa României contra celor de FCSB

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.