Cupa Romaniei

SEPSI - POLI IAȘI. VIDEO Mircea Rednic, sabotat din nou de portar! Prestație jalnică a lui Denis Rusu

Denis Rusu a gafat la golul 4

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 June 2020

Poli Iași a pierdut turul semifinalei de Cupă cu Sepsi, scor 1-5. Mircea Rednic a fost din nou sabotat de portar, de data asta de Denis Rusu (29 de ani). 

Poli Iași a început ideal partida. A deschis scorul printr-un penalty transformat de Andrei Cristea în minutul 5, dar a urmat un dezastru. Olandezul Anass Achahbar a egalat în minutul 25 cu un șut de la marginea careului, pe jos, la care portarul Rusu a ajuns, dar nu a pus suficientă forță în braț pentru a respinge. Lorand Fulop a făcut 2-1 în minutul 52, cu o lovitură imparabilă de cap, apoi goalkeeperul oaspeților a ieșit în evidență într-un mod nedorit. 

În minutul 75 a încercat să anticipeze centrarea lui Florin Ștefan, dar a lăsat poarta goală pentru șutul aceluiați Achahbar. „Opera” a fost desăvârșită în minutul 80. Denis Rusu a gafat incredibil la șutul din unghi al lui Nicolae Carnat. A deviat în poartă un șut care se ducea paralel cu linia.În minutul 86 a mai încasat un gol, de la Karanovic, cu o lovitură de cap parabilă. 

3este nota primită de Rusu în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor pentru prestația din meciul cu Sepsi

Rednic nu are noroc la portari

În minutul 77 al meciului dintre Iași și Clinceni, scor 0-1, o acțiune care părea compromisă a adus un gol nesperat. Florin Achim a țâșnit în flancul drept al atacului oaspeților, marcat atent de doi adversari. A intrat în unghi, dar și-a încercat norocul. A șutat de la 10 metri, slab, pe direcția portarului. Ștefan Târnovanu a scăpat incredibil mingea. A fost mult prea sigur pe intervenție, nu s-a așezat corect pe minge și a comis-o. Camerele televizunii l-au surprins marcat de gafă la câteva zeci de secunde după gol.

Citește și alte știri despre Cupa României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.