Cupa Romaniei

SEPSI - POLI IAȘI 5-1. Mircea Rednic, explicații după dezastrul de la Sfântu Gheorghe: „Jucătorii au primit bani, dar le-ați văzut reacția”

+11 Foto
Mircea Rednic. Sursă foto: Facebook Poli Iași

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 iunie 2020

Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a comentat eșecul usturător suferit de moldoveni în turul cu Sepsi din semifinalele Cupei, scor 1-5

„Concluziile sunt rușinoase. Nu mă refer doar la scor, ci și la evoluție. Am început cu 1-0, dar apoi s-a terminat 1-5. Am fost obligat să protejez câțiva jucători ținând cont de obiectivul pe care-l avem, acela de a ne salva, dar asta nu înseamnă ceilalți trebuie să se prezinte penibil!

Principalul vinovat e antrenorul, normal. Jucătorii primiseră chiar azi niște bani, dar reacția lor ați văzut-o! Strategia de aici n-a fost bună, dar acum nu trebuie să ne plângem. 

Ne-am prezentat rușinos, dar acum ne rămâne să ne concentrăm pe următorul meci din campionat. Trebuie să ne adunăm, să ne refacem pentru meciul cu Chindia Târgoviște”, a spus Rednic, la Look Sport. 

9 meciuride campionat are Rednic pe banca lui Poli: o victorie, o remiză și 7 eșecuri. În Cupă, a bifat o victorie și eșecul de aseară

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.